Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy a " nagy Ő "? Magyarázat? (Lent)
Túl vagyok már pár kapcsolaton, komolytalanokon és igen komolyakon is egyaránt, mégis egy fiút szeretek már nagyon régóta. Ezt tudtam minden kapcsolatom alatt, hiába éreztem jelenleg boldognak magam, ő mindig az eszemben volt és mindig vágytam utána.. Nem görcsöltem azon, hogy elfelejtsem, nem is róla szólt az életem, nem tekintettem rá beteljesületlen szerelemként, hiszen anno beteljesült, de mindig ott volt a háttérben és mindig megállt a szívem egy pillanatra akárhányszor megláttam és még soha nem ért a nyomába senki...
Régen volt kapcsolatunk egymással, tudom, hogy ő is hasonlóan érez...
Szerintetek tényleg létezik ilyen?
Valamelyikőtökkel megesett már ez?
Nekem is van pár olyan nő az életemben akiket sohasem fogok elfeljteni bár az érés nálam lehet nem kölcsönös.
Miért szakítottatok? Ha tényleg mindketten sóvárogtok a másik után miért nem jöttök újra össze ?
25F
Megkérdezhetem h hány éves vagy és h fiú e vagy lány?
am én is pontosan ebben a helyzetben vagyok...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!