Ez most nagy baj? (Kérdés túl rövid, magyarázat hosszú)
A bnőimmel kimegyünk minden szerdán a játszótérre monstert inni, mert a CBA-ban kiadják nekünk. A jegyeink nagyon jók és nem csinálunk semmi hülyeséget, ráadásul erős (kis)gimibe
járunk :D Ez most nagy baj? xD Mert az átlagunk nem romlott, és tök jó izű.
11 évesek vagyunk.
Ja és hozzáteszem, h nem szexelünk,nem piálunk és nem bulizunk. Max annyi, h van köztünk két embernek nekem és a legjobb bnőmnek pasija, de ők is normálisak.
"sokak szerint 13 évesek vagyunk"
Figyelj, nem akarlak megbántani, de én pont annyi vagyok, és nem iszom monstert, nincs pasim, és még jó pár évig nem is lesz (monstert meg nem tervezem, hogy fogok inni).Tehát miért lennétek 13 évesek? A 13 évesek (szerintem) nem sokban különböznek tőletek. Mi is még elég éretlenek vagyunk ;) Szerintem ne csináljatok ilyet, azt sem tudjátok, mi van benne, nagy valószínűséggel káros.Kicsit meglepődtem, hogy 11 éves vagy. Bár nálunk van olyan, aki cigizik :S Hát, mindenki rongálja a szervezetét, mert azt hiszi, hogy azzal nagyobb lesz (bocsi, ha rád ez nem igaz, akkor bocsi)?
13/L
Most mit hitegetsz minket?
Szerinted mi nem tudjuk, hogy nincs semmi különös az ilyen sz.r energiaitalokban? Nem fog tőle romolni a tanulmányi eredményetek. Nem tudom honnan veszed, hogy ha már Monstert isztok, akkor avval mások szerint a pia, a szex és a buli is együtt jár.
És most komolyan, kit érdekel, ha 13nak néztek ki? pffff... az összes 11 éves azt hiszi magáról, hogy többnek néz ki, már bocsáss meg. Én is azt hittem...:)
Amúgy semmi bajotok nem lesz, max nagyon rászoktok és dagik lesztek x)) , meg nagyon fel lesztek pörögve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!