Ez most nagy baj? (Kérdés túl rövid, magyarázat hosszú)
A bnőimmel kimegyünk minden szerdán a játszótérre monstert inni, mert a CBA-ban kiadják nekünk. A jegyeink nagyon jók és nem csinálunk semmi hülyeséget, ráadásul erős (kis)gimibe
járunk :D Ez most nagy baj? xD Mert az átlagunk nem romlott, és tök jó izű.
11 évesek vagyunk.
Ja és hozzáteszem, h nem szexelünk,nem piálunk és nem bulizunk. Max annyi, h van köztünk két embernek nekem és a legjobb bnőmnek pasija, de ők is normálisak.
Érdekes, én 13 éves vagyok és nem iszok monster-t, mégis kedvelnek az emberek. Van pasim, néha iszok is, jól tanulok, de megélek energiafos nélkül is, egy barátnőm, aki nem mozogta le, hipp-hopp felszedett 10kg-t. Ezt szeretnéd?
13L
13 éves vok.
12 éves korom óta rendszeresen energiaitalozok :S
szerintem nem baj,bár nem egészséges!!
Szerintem minden nemű energiaital felesleges a számodra! 11 éves vagy, kicsi gyermek még...ráadásul a monster kapásból fél liter...nem kellene ilyen energiavackokkal tömnöd magad! Fiúkkal meg még ne foglalkozz! Élvezd a gyerekkorod!
Amúgy ha 13 lennél, ugyanezt írnám...vagy ha 15 akkor is!
25/l
11 évesen nem energiaitalt hanem kakaót kéne inni
fejlődik még a szervezetetek
Jó én is 14 vagyok de nem iszok csak ritkán energiaitalt
és a tanulmányi eredmény nem függ össze vele
És mindenki azt hiszi hogy nagyobbnak néz ki közben meg kisgyerek
bakker
ez kb ojan mintha anyádtól engedélyt kérnél arra hogy ihass csapvizetxD
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!