Miért ilyenek? (Túl rövid a kérdés, túl hosszú a magyarázat. )
Osztály és iskolatársaimmal megyek haza minden nap egy darabon. Csak ezt nem értem, miért baszogatják azt, aki felhívja induláskor a szüleit, és aki felhúzza a kabátját, és betűri a pólóját?
13/F
én mindig felhívom a szülaimet,még a nagymamámat is..:)
behúzom a kabátom
de nem tűröm be a pólóm
majdnem az összes sulitársam is behúzza a kabátját, meg még a legjobb barátnőm, aki olyan "menő" típus, az is, és betűri a pólóját, nameg a felhívja a szüleit
szóval nem tudom miért ilyenek az osztálytársaid, egyszerűen hülyeg!!! nem foglalkozz velük, legyints, és röhögj velük, azt kész
14/L
Köszi!
Sztem se túl normálisak...
szüleid mért hívod fel?ez tényleg elég furcsa
azért 13 évesen talán már nem kéne ilyen alkalomból hogy hazaindulsz
a többibe igazad van
14/f
Szia!
Elég messze lakom a sulitól, nekem még Volánbusszal is mennem kell onnantól.
Ök meg ha egyszer átszállnak.
Egy hasonló "helyzetű" haverral azt csináljuk amikor már jön a busz.
Haver: Kisbolt? (int)
Én: Most nincs pénzem (visszaint)
Haver: Nemgond jóvagy egy Fantára. (kacsint)
Persze nem megyünk boltba, csak elmegyünk arra, amíg elmegy a busz.
"Tudod, a jó, tisztességes emberek szúrják az idioták szemét, na, ezért piszkálnak. Ne is figyelj rájuk, az én szememben Te többet érsz, pedig nem is ismerlek, csak pár mondat erejéig :)"
ezzel teljesen egyet értek, én is így gondolom, és én is többre becsüllek mint azokat az idiótákat :)
első válaszoló voltam..:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!