Mit csináljak? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség! (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
ma műtöttek szóval nem nagyon mászkálhatok, csak wc oda vissza távolságot, mit tudok csinálni?
olyan típus vagyok aki nem bír ki 1-2 óránál többet egy helyben ülve...
14/f
2011. szept. 29. 18:07
2/12 anonim válasza:
netezz, olvass, tanulj, tv-z, stb. rajzolj, halgass zenét
3/12 A kérdező kommentje:
első, meghalokxDDDDDDDD
második, a sablon dolgok oké, de valami hosszabb távú elfoglaltsára gondoltam
2011. szept. 29. 18:16
4/12 anonim válasza:
hmm... 14F? Melyik kórházban vagy ha szabad tudni? Ma voltam énis (varratszedés) és egy 14 év körüli srácot vittek műteni :S :)
Látom van neted. Akkor netezz, kérj újságot, beszélgess a szobatársakkal, nézgelődj ki az ablakon, hogy mászkálnak az emberek :D
5/12 anonim válasza:
Ha mozogni akarsz és csak a wc-ig tudsz menni szedj hashajtót és akkor sokat sétálsz.!! [első voltam]
6/12 A kérdező kommentje:
3. a bethesda-ban voltam, de csak kisműtét volt, otthon vagyok^^
4. elmehetsz a búsba-.-"
2011. szept. 29. 18:27
8/12 anonim válasza:
akkor mindegy :) én szentesen voltam
9/12 anonim válasza:
Cyanide & Hapiness-t nézd meg, én jókat mosolyogtam rajta, de elég fárasztó... Betegen mindig ezeket nézem. (am Jobbulást!)
10/12 anonim válasza:
Vagy nézz Remi Gaillard videókat :D nagyon állat koma :D
http://www.youtube.com/results?search_query=remi+gaillard&aq..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!