Hogyan heverjem ki? (A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat. )
Nem lehetünk együtt a fiúval, akivel szeretjük egymást és egyszerűen ha egy boldog párt látok, sírhatnékom van. A szüleimet is beleértve:( Nincs étvágyam, legszívesebben egész nap csak aludnék és zenélgetnék...Hogyan heverjem ki? Csak telefonon tudunk beszélni mert a srác el van tiltva a géptől és messze lakik...
13,5lány
Korai neked még ekkora szerelem.13,5 évesen barátnőzz,élvezd ki az életet.Később jönnek az igazi problémák úgyis,amellett ott van a szerelem,ami már valamilyen szinten komolyabb,mint ez a kötődés.Nem rosszindulatból mondom ezt,de hagyd ezt a fiút!Ha elvan tiltva a géptől,annak is oka van.
16/L
Az szép :D
De az vicc, eltiltják a géptől. Pedig ha engednék gépezni, mindketten tudnátok ingyenesen beszélgetni (Skype/MSN/Empathy/stb.).
Nekem egy év alatt sikerült lebeszélnem 5 ezer forintot, maradt még 3k a számlálom, de írták, hogy tegyek rá, különben lejár (és akkor a rajta lévő 3 ezret is bukom). Szóval tettem rá, most van rajta ~7 ezer, remélem ez is kihúzza egy évig.
Tökéletesen megértelek..
Engem is eltiltottak, de engem a szerelmemtől. Tényleg nagyon szeretem, és borzasztóan hiányzik..
Őt eltiltották a géptől, elvették a telefonját. A lényeg, hogy velem kapcsolatba mindent megszüntessen.
De amikor alkalma van.. (elcsór egy telefont, vagy géphez tud ülni) akkor beszél velem. És megbeszéltük, hogy várunk egymásra.
Nálad is ez a kérdés..
Elakarod felejteni, vagy vársz, amíg elmúlik ez a felhajtás??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!