Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bajban vagyok, mit csináljak? A kérdés rövid, a
magyarázat hosszú.
Figyelt kérdés
Van egy barátom,a legjobb barátom,aki lány.Azt vettem észre,hogy tetszem neki ,pl néha megfogja a kezem ,mintha flörtölne,meg máshol is azt hallottam,hogy tetszem neki.Amióta így hallottam,azóta nekem is tetszik,úgy értem,azóta elkezdtem többet érezni iránta.Már elmondtam volna neki,de valami vissza tart,szerintem az,hogy túl jó barátom és nem szeretném kockára tenni a barátságunk,vagy nem tudom :S Teljesen tanácstalan vagyok,nem tudom,mit tegyek,kérlek segítsetek ! 14F
Mondd meg neki. Nem veszíthetsz! Szerintem össze fogsz jönni vele, ha elmondod.
Sok sikert!
2011. jún. 23. 23:33
2/15 anonim válasza:
A párom és az elöző csaja tök jó barátok voltak,összejöttek 3 hónap szakítás...azóta talán évente 3szor beszélnek.Mérlegelj
2011. jún. 23. 23:33
3/15 A kérdező kommentje:
1. válaszoló : nagyon köszönöm :)
2. válaszoló : és ez szerinted igaz a 14-15 évesekre is ? :/ hogy ha jó baráttal jönnek össze,és vége,akkor már utána nem lesznek olyan jóba ?
2011. jún. 23. 23:42
4/15 Andréz válasza:
Sokféle végkimenet lehetséges, de legyél optimista, ha összejön nyersz vele.
Ha a későbbiek folyamán nem menne, akkor ott már a közös megegyezés lehet a döntő.
2011. jún. 23. 23:43
5/15 A kérdező kommentje:
Andréz !
Ezt úgy érted,hogy ha össze jönnénk,és már kezdene vége lenni,ott még van remény,hogy barátok maradjunk ?
2011. jún. 23. 23:45
6/15 A kérdező kommentje:
Meg attól is félek,hogy mi van,hogy ha mégse tetszem neki...akkor már barátok sem maradhatunk,mert ahogy ismerem,meg fog ijedni
2011. jún. 23. 23:53
7/15 Andréz válasza:
Függhet sok mindentől, de hogy mi lesz a legvége az csak kettőtökön múlik!!
2011. jún. 24. 01:50
8/15 anonim válasza:
Beszéld át az egészet, és ha ő is pozitívan áll hozzá,akkor mehet a dolog,de ha azt mondja mégse,akkor még mindig lehettek barátok, bár az is meg lehet,hogy megszakad vmi köztetek emiatt.De inkább beszéld meg vele:)
Sok sikert!
2011. jún. 24. 08:33
9/15 anonim válasza:
Tényleg mérlegelj, mert valami valóban megváltozik a szakítás után, még ha jó barátok is maradtok. Ezek olyan dolgok lesznek, amik a járás előtt barátként erősebbek voltak köztetek, esetleg úgy néha ki is mutattátok egymásnak, és akk mindketten éreztetek valami szépet. Na ez az ami utána nem lesz. Lehet aztán csak tényleg egy olyan barátnő lesz mintha fiúval haverkodnál.
2011. jún. 27. 02:32
10/15 anonim válasza:
14-15 évesen nem életre szóló barátokat gyűjt az ember,azaz inkább próbáld meg lehet belőle bármi.Ha rosszul sülne el akkor is mi van,semmi.Tény hogy nem lesztek akkora barátok mint előtte,de ha kihagyod azt bánni fogod mindig.A "lehetett volna" a legszomorúbb mondat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!