Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem? ( a kérdés rövid, a magyarázat hosszú)
2 hete szakítottam a barátommal, nagyon megbántam. Múlt héten megcsókolt, majd találkozóra hívott, de utána 1-2 órával le is mondta, hogy "családi dolga" volt. Hétfőn megkérdeztem (osztálytársam) hogy mi volt, és nem mondott semmi konkrétat. Aztán kérdeztem, hogy nem-e akar találkozni valamikor, erre hogy de... napok óta hozzám se szól, vagy ha igen akkor flegma hangnemben.
De ha a fiú haverommal ülök órán, és ő 2 székkel odébb, akkor bökdösi, meg ha viccből mondom a fiúnak hogy szeretlek meg ilyenek, akkor odafigyel rögtön. Néha látom, hogy nagyon néz, és mindig tesin is át-át kukkant.
Nemtudom mi legyen :S Én már lassan megőrülök, hogy mindig rá gondolok, és mostanába róla is álmodok... tudom hosszú meg lehet, hogy gyerekes, de én őt szeretem, és komolyan akarom vele folytatni / újrakezdeni ezt az egészet. Mondta, hogy nem haragszik, de nem tudom mit tegyek!:S
Szerintetek mit csináljak?
Előre köszi!!:) 15L a fiú 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!