Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti rá szoktatok írni csajokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti rá szoktatok írni csajokra itt az oldalon privibe, rám rendszeresen írnak csajok, de én még sose írtam senkire úgy h én írtam volna elsőnek, max válaszolok?

Figyelt kérdés
Akár mit kérdezek mindig ír egy csomó csaj :D mondjuk jófej vagyok, de ennyire azért nem :D
2013. máj. 7. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ilyet sose tennék.
2013. máj. 7. 23:01
 2/13 anonim ***** válasza:
80 % én kapom és 20 % ba írom én az első levelet kb D:
2013. máj. 7. 23:02
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

lány vagyok, én csak tapasztalom a másik oldalról...elég gyakori egyébként. sokszor ráadásul ugyanazok az emberek találnak meg :D ilyenkor mindig elgondolkodok azon, hogy az adott kérdésnél vajon még hány csajnak küldheti el ugyanazt a szöveget/képet :D :D és hogy hányan reagálnak nekik vissza. gondolom, van azért sikerélmény, különben nem próbálkoznának.

24L

2013. máj. 7. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon kivételes esetben.

És mivel elég kritikus tudok lenni ezért keveset is kapokXD

2013. máj. 7. 23:03
 5/13 anonim ***** válasza:
volt már rá példa, igen
2013. máj. 7. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kérdés pasikhoz szól, és én lány vagyok, de én nem igazán szoktam ráírni senkire. Nekem viszont írnak azért, az is előfordult már, hogy kellemesen ellehetett beszélgetni az illetővel. Persze amikor nem ordít az első üzenetből, hogy csak felszedni akar, holott életében nem látott, és fogalma sincs,hogy nézek ki.
2013. máj. 7. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:

Általában abban szoktam válaszolni a kérdésekre, mert lusta vagyok mindig visszakeresni a reakciókat... Egy válaszlevél gyorsabban megvan. De nem csak nőknek írok. Eleve nem társkeresés céljából reagálok egy kérdésre. :D

Bár az tény, hogy ha mindig ide írnék, akkor több pontom lenne. xD

2013. máj. 7. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:

100%-ban én kapom és 0%-ban írok rá vkire.

Tehát igen, a pasik rá szoktak írni csajokra.

L

2013. máj. 7. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Nálam az a helyzet, hogy lány vagyok. Egyetlen egyszer sem írtam rá sokáig senkire, inkább mindig rám írtak pasik. Aztán feltettem egy kérdést, ahol válaszoltak jópáran. Nem tudom miért, de az egyik válaszadó srácra ráírtam (energiák:DD) és láss csodát elkezdtünk beszélgetni itt, majd áttértünk facebookra, ahol minden nap folytattuk e jó szokást. Mindenben megértettük egymást és egy hullámhosszon voltunk, majd találkoztunk, és én gyerekes módon úgy döntöttem, hogy nem tetszik nekem, amit -nem ilyen formában- meg is mondtam neki. Persze ennek az ellenkezőjét érzem és azóta is bánom, hogy ezt tettem. Megszakítottuk a kapcsolatot és azóta is nap mint nap rá gondolok, és elemészt a szomorúság, mert úgy érzem, hogy a sors által nekem szánt embert löktem el magamtól:))))

tanulság: SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE ÍRJATOK RÁ SENKIRE! ;) :'(

2013. máj. 26. 20:20
 10/13 A kérdező kommentje:
írj neki nyugodtan, nem lesz gond ;)
2013. máj. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!