Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti rá szoktatok írni csajokra itt az oldalon privibe, rám rendszeresen írnak csajok, de én még sose írtam senkire úgy h én írtam volna elsőnek, max válaszolok?
lány vagyok, én csak tapasztalom a másik oldalról...elég gyakori egyébként. sokszor ráadásul ugyanazok az emberek találnak meg :D ilyenkor mindig elgondolkodok azon, hogy az adott kérdésnél vajon még hány csajnak küldheti el ugyanazt a szöveget/képet :D :D és hogy hányan reagálnak nekik vissza. gondolom, van azért sikerélmény, különben nem próbálkoznának.
24L
Nagyon-nagyon kivételes esetben.
És mivel elég kritikus tudok lenni ezért keveset is kapokXD
Általában abban szoktam válaszolni a kérdésekre, mert lusta vagyok mindig visszakeresni a reakciókat... Egy válaszlevél gyorsabban megvan. De nem csak nőknek írok. Eleve nem társkeresés céljából reagálok egy kérdésre. :D
Bár az tény, hogy ha mindig ide írnék, akkor több pontom lenne. xD
100%-ban én kapom és 0%-ban írok rá vkire.
Tehát igen, a pasik rá szoktak írni csajokra.
L
Nálam az a helyzet, hogy lány vagyok. Egyetlen egyszer sem írtam rá sokáig senkire, inkább mindig rám írtak pasik. Aztán feltettem egy kérdést, ahol válaszoltak jópáran. Nem tudom miért, de az egyik válaszadó srácra ráírtam (energiák:DD) és láss csodát elkezdtünk beszélgetni itt, majd áttértünk facebookra, ahol minden nap folytattuk e jó szokást. Mindenben megértettük egymást és egy hullámhosszon voltunk, majd találkoztunk, és én gyerekes módon úgy döntöttem, hogy nem tetszik nekem, amit -nem ilyen formában- meg is mondtam neki. Persze ennek az ellenkezőjét érzem és azóta is bánom, hogy ezt tettem. Megszakítottuk a kapcsolatot és azóta is nap mint nap rá gondolok, és elemészt a szomorúság, mert úgy érzem, hogy a sors által nekem szánt embert löktem el magamtól:))))
tanulság: SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE ÍRJATOK RÁ SENKIRE! ;) :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!