Rendszeresen válaszolók, anyukák! Ti mit gondoltok?
Már nem érdekel, ki hány százalékos.
Engem nem az zavar, ha a véleményem nem egyezik másokkal és ezt lepontozzák, hanem az, ha mondjuk egy olyan kérdésre válaszol, ami nem hasznos-nem hasznos kategória (pl. milyen az idő kint), és azt is lepontozzák. :)
Bár már ezen is csak nevetek, hogy miért kell olyat is pontozgatni, aminek semmi értelme.
Mindig elhatároztam, hogy többet nem fogok senkinek sem válaszolni és többet nem jövök ide, de aztán valahogy mindig meggondolom magam. Már régóta itt vagyok, és most már nem zavar, ha valaki pontozgat. Egészségére. :)
A lényeg, hogy segítsek, ahogy magamtól telik.
Amikor 90%ról "leestem" 82%-ra ugyanezen okokból, én is höbörögtem. Mostmár totál nem érdekel. Ez nem verseny, meg van nekem 100féle más dolgom is:)
Próbálok a legoptimálisabban válaszolni, értelmes kérdésekre , aztán ennyi:)
Több mint 1 éve rendszeres válaszoló vagyok, de ez a pontozás nem érdekel:)
Most már nem nagyon írok olyan kérdésekre, amin látom, hogy tuti vita lesz belőle...
Viszont szerintem nem az alapján hasznos a válaszod a kérdezőnek hogy hány %-os vagy...legalábbis szerintem.
Ha én kérdezek valamit, akkor soha nem nézem kinek hány %-a van, nem ez alapján döntöm el melyik a számomra hasznos válasz.
De ezzel szerintem minden rendszeres látogató így van, szóval ne aggódj:)
Amúgy vannak olyanok is, akik poénból végigmennek a kérdéseke, és csak úgy lepontoznak mindenkit.
Volt olyan kommentem is, ami 0%-ban volt hasznos, csak mert ki mertem állni a véleményem mellett,és sok anyuka felháborodott,de nem érdekel:)
Köszi mindenki aki írt!
Most hogy így mondjátok, csak olvastalak titeket nem is néztem ki hány %-os :D :D
Akkor remélem más is ilyen :D! 6 hónapos az én kicsi lányom és azóta vagyok itt regisztrálva, vannak akik tényleg jó dolgokat tanácsolnak, mondanak!
Ezért szeretek felnézni ha van időm!
Meg persze, próbálok segíteni a kis újonnan szerzett tudásommal, saját tapasztalataim alapján!
Úgy hiszem nem vagyok még itt elég rég, hogy ne vegyem figyelembe ezt a rosszindulatosságot.. :D
De most rá állok és ahogy írjátok leszarom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!