Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » "Fásultok-e rendszeresen...

"Fásultok-e rendszeresen válaszolók?

Figyelt kérdés
Mindezt azért kérdezem, mert hosszú idő óta figyelem, hogy elfogynak azok az érdemlegesen válaszolók, akik valóban megoldást tudnak ajánlani a kérdésfeltevőknek.Ebből én arra következtetek: unják már ugyanazt a kérdést, amit már huszonnyolcadjára teszünk fel ezeken az oldalakon.
2010. febr. 26. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig megpróbálok normális választ írni segítőkész vagyok, de amit egy egyszerű google kereséssel meg lehetne oldani arra nem írok semmit, azt meg főleg utálom ha felteszik ugyan azt a kérdést 10szer. Legutóbb az Msn-es vírus volt ilyen minden 2. kérdés az volt hogy MSN-en megkapta a vírust mit tegyen...a kereső oldalt nem dísznek van.....
2010. febr. 26. 22:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor kérdésemmel közel járok a valósághoz?
2010. febr. 26. 22:21
 3/18 Jenci ***** válasza:
100%
Így van.Sajnos sokan lusták egy kicsit keresgélni.Én pedig azt utálom nagyon,hogy legalább egy "köszönöm"-öt nem képesek bepötyögni!
2010. febr. 26. 22:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Nos, tőlem megkapod: KÖSZÖNÖM!
2010. febr. 26. 22:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem fásulok el. Aki 20×-ra is megkérdezi ugyanazt, és nem hajlandó utánanézni a keresőben előtte, azt nagy szeretettel elküldöm a faszba és ugyanakkora örömet okoz mint először ;-D. Ja és terhes vagy!
2010. febr. 27. 00:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor naponta 5x van gyakorlatilag ugyanaz a kérdés, és még bele is írja a barma, hogy "kerestem, de nem volt még ilyen kérdés", na akkor elszáll néha az agyam. Tényleg jogsihoz kötném a számítógép bekapcsolását.
2010. febr. 27. 01:05
 7/18 anonim válasza:
100%
...én is hálás vagyok a fáradságotokért, koszömöm! (igaz, még nem kértem segítséget csak keresgéltem a válaszok között :)...)
2010. febr. 27. 08:11
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Természetesen!

(ha, arra gondoltál, hogy komolyan utánna nézve a megjelent kérdésekre fellelhető 100% válaszoknak, ( Jogszabályok, Törvények, technika stb. alátámasztva a fellelhető weboldal linkjével) bepötyögve a megfelelő helyre, majd a Válasz elküldése után, nem sokkal azt látom, hogy az értékelése jó esetben, 50/60%-os akkor hetekig sem jövök erre az oldalra, mert nem látom értelmét, az értelmes válasznak.

(arról nem is beszélve, hogy az azonnal látható, nem valóságot tükröző válaszok értékelési indexe, eközben megközeliti a 100%-ot)

2010. febr. 27. 08:55
 9/18 A kérdező kommentje:

A válaszaitokból ítélve nagyjából megegyezik a véleményünk...

00:10 "...nem hajlandó utánanézni a keresőben előtte, azt nagy szeretettel elküldöm a faszba és ugyanakkora örömet okoz mint először ;-D. Ja és terhes vagy!"

A válaszod idézett részében némi ellentmondást vélek felfedezni.Ugyanis ha nagy szeretettel elküldöd,- oda... - akkor miért okoz örömet? Lehet,hogy csak én értetlenkedek, de ez legyen az én bajom.

A "D"-t nem értem, de gondolom nem befojásolja a tartalmat.

Hogy én "terhes vagyok" az Nálad nem kérdés, hanaem kijelentés.Megköszönném, ha egy kicsit bővebben kifejtenéd e megállapításod.(Egyébként üdv.)---tamás---

2010. febr. 27. 10:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Néha jó kis párbeszédek alakulnak ki/nem anyázásra gondolok :) /egy-egy érdekes kérdés kapcsán,ezek miatt járok vissza az oldalra,de ez sajnos egyre ritkább.

Az hangol le,hogy sok válaszomra semmi reakció sincs,azt sem tudom elolvasták-e valaha.

A "Mi a .........?"típusú kérdésekre nem szoktam válaszolni,arra tényleg ott a gugli és ha ezt mertem ajánlani akkor kaptam a fejemre. :)

A visszatérő kérdések csak számunkra bosszantóak,aki kérdezi annak új,ezen felesleges háborogni.Hiába jelennének meg a hasonló kérdések a kiírás előtt,a Kérdező nagyon ravasz és mindig másképpen fogalmaz. :)

2010. febr. 27. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!