"Fásultok-e rendszeresen válaszolók?
Figyelt kérdés
Mindezt azért kérdezem, mert hosszú idő óta figyelem, hogy elfogynak azok az érdemlegesen válaszolók, akik valóban megoldást tudnak ajánlani a kérdésfeltevőknek.Ebből én arra következtetek: unják már ugyanazt a kérdést, amit már huszonnyolcadjára teszünk fel ezeken az oldalakon.2010. febr. 26. 22:09
11/18 A kérdező kommentje:
Alapjában véve egyetértek a leirtakkal (utolsó válaszoló), de bizonyára tapasztaltad a kérdezők "ravaszságát", nem egy esetben - más kategóriákban főleg - szinte szóról - szóra ugyanaz a kérdés olvasható.Ennek persze lehet olyan olvasata is, amit ma valaki megkérdez, arra nem biztos, hogy ugyanazok válaszolnak, mondjuk egy hónap mulva. Szóval érted? Ezért is lehet örök életű ez az oldal.Már mint a "gyakori".
2010. febr. 27. 12:51
12/18 anonim válasza:
Át kell ugrani az unásig ismételt kérdéseket,vannak új Válaszolók is,akiknek még minden kérdés új. :)
13/18 A kérdező kommentje:
14:09- Maximálisan egyetértek Veled.Nekem ott (is) van gondom, amikor a kérdező egyszerő - ugymond alapvető - kérdést ad fel, és oda is irja - több esetben, hogy kezdő vagyok, de a válaszolók döntő többsége válaszában nem alacsonyodik le a kérdező szintjére, elfeledve azt, hogy valamikor ő is kezdő volt. Én például - kezdő lévén - nagyon sokat tanultam Tőletek, már akik figyelembe vették az előbbieket.Amikor pedig ugymond magasröptű válaszokat kaptam, megpróbáltam ugyanazt a kérdés másként "feltálalni".Azt sem szégyenlem bevallani: nagyon sok olyan kérdést találok, amihez halvány gőzöm sincs, amiket pedig ugy itélek meg,hogy a közeljövőben hasznos lehet számomra, kimásolom, mappába teszem.
2010. febr. 27. 16:50
14/18 anonim válasza:
legfőképpen az ilyen és ehhez hasonló okok-ért!
(1 válasz, hasznossága 0%!...
igaz az utolsó válaszokkal, a helyessége alátámasztva.
...van értelme válaszolni?
No komment...)
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Na,nyomtam egy "zöldkezet",csak hogy ne pityeregj. :D
/már is kemény 16% :) /
17/18 anonim válasza:
99% ig egyet értek a leírtakkal és "A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 10:27" ment a zöld pacsi már 48% :)
18/18 anonim válasza:
Idegesítő...főleg amikor megkérdezik, hogy "Miért?" erre nem írnak semmit csak h miért -.-" meg van pl. 346257437 kérdés, hogy "tényleg létezik mini yorki?" meg ilyenek...már a f.szom ki van vele -.-" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!