Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire gáz, ha egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gáz, ha egy 18 éves fiú nem csókolózott még? :/

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__43854..

A válaszokban azt írják, hogy aki nem csókolózott még ebben a korban az lúzer és ronda is :(

2013. máj. 25. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
egyáltalán nem gáz, én 27 vagyok, és még csak nem is ölelkeztem lánnyal csak anyámmal
2013. máj. 25. 11:49
 2/8 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem gáz, nem kell mindent elhinni. Az a ciki, ha emiatt lúzernek érzed magad.
2013. máj. 25. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Lúzer vagy és ronda? Döntsd el magadtól. És ha az vagy? Akkor mi van? Ha csak ezen agyalsz, nem fogsz előre jutni. Semmi értelme.

Amúgy is az érdekeljen, hogy a kiszemeltedet ne zavarja, a többi vélemény irreleváns ezek után.

2013. máj. 25. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem gáz, ezek az emberek akik ezt írták szégyellhetnék magukat, hogy álltalonosításokat tesznek.
2013. máj. 25. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Legjobb barátom távolrol se mondhato luzernek vagy rondának és mégsem csokolozott még..mondjuk ö csak 17 de akkor is!
2013. máj. 25. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
én lassan 20 leszek és én sem csókolóztam még sose pedig azt mondták nekem is hogy nem vagyok csúnya(én nem a tesóm meg az anyámat értem ez alatt)
2013. máj. 25. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

dehogy gáz, nekem volt több barátnőm is és még nem csókolóztam(ölelés meg arcrapuszi volt), de az az igazság hogy várok arra a lányra akit szeretek és vele szeretnék csókolózni... más lányokkal nem is lenne szenvedélyes, undorító lenne..

a többi válaszolónak igaza van, csak akkor vagy lúzer ha annak hiszed magad.

17/f

2013. máj. 25. 12:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem az.

Én örülnék, ha ilyen fiút találnék. :) 18/l

2013. máj. 25. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!