Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy 27 éves srácnak, aki még nem is csókolózott, nem megy a csajozós oldalak által kötelezőnek előírt vonzalomkeltés, de szimpatikus, még van esélye?
Nem akarom elhinni, hogy ilyen kemény lenne az élet, hogy ezen áll vagy bukik az egész.
Szerintük az ilyenek, aki nem merik már az első randin megcsókolni a lányt, az bent ragad a barát zónában.
igazából csak az érdekelt, hogy ha nem vagyok egy macsó alkat, hanem félénk gátlásos, meg nem vagyok annyira beszédes, kezdeményező típus, és nem tudom, hogy kell közeledni egy lányhoz, akkor ha tetszem neki és barátnak is szimpatikusnak talál a lány, azért vonzódhat hozzám szexuálisan is?
Mert ezen oldalak szerint én örökre szűz maradok:)
Szia! Akárhogyan nézel ki, akármilyen gátlásos vagy, biztos vagyok benne, hogy van olyan lány, akivel boldog lehetsz! Hazudni nem szeretnék, így azért azt is elmondom, hogy picit hátrányból indulsz, hisz valljuk be, a legtöbb lány a beszédes srácokat kedveli, a macsós rossz fiúkat. Persze csak addig, amíg bele nem törik a bicskája egy olyan srácba... :)
A lényeg, hogy mélyebbre kell kutatnod ezek után a lányok után, és fontos, hogy éreztesd már az elején, hogy te ilyen vagy, és kész. Ne akarj másmilyen lenni, mert ha az elején megerőlteted magad, és felveszel bizonyos gesztusokat, amit később persze nem tudsz megtartani, akkor a lány átverve fogja érezni magát és lelép, még mielőtt bármi történt volna.
A csajozós oldalakon az esztelen, buta, és könnyű lányoknak való tippeket olvashatsz, egy tartalmas, értelmes, okosabb lányt nem ezekkel a trükkökkel fogsz elcsábítani. Ott kell körülnézned, ahol te is jól érzed magad, mert szerintem ott találsz hasonló felfogású, típusú csajokat is! Pl: könyvtár, hangulatos kávézó, múzeum stb. A megszólítás legyen frappáns, a többi jön magától! :)
Ha szimpi vagy egy lánynak, nem kell lerohanni az első randin, mert nem biztos még, hogy tetszel neki, mint pasi. Ha a második randira is igent mondd, akkor már lépni kell, mert a harmadik randira már hatalmas kérdőjelekkel a fejében fog érkezni! Ne felejtsd el, hogy ő is azért megy randira, mert ismerkedik, nem csak te.. így ha ott van, akkor ugyanazért van ott, amiért te! :)
66 %
megpróbálom érthetővé tenni, mire gondolt a Kérdező, remélem, hogy őt sem sértem meg vele.
A PUA, vagy csajozós oldalak egyik alaptétele, hogy a férfinak kötelezően alfa-hímnek kell lennie, mert ahhoz vonzódnak a nők. Vagyis állandóan dominálnia kell, ami magában foglalja a maximális önbizalmat, érdekes és vibráló személyiséget és azt, hogy ezt minden esetben sugároznod kell.
Az én szememben pl. kkülönösen ellenszenves az úgynevezett "amogolás", mint technika, ami azt jelenti , hogy amikor csoportban vegyesen vagytok fiúk-lányok, akkor a veszélyes vagy annak tűnő riválisokat le kell dumálnod/illetve dominálnod, hogy te lehess a vezérhím a csapatban.Ez a technika egy kicsit a testépítő versenyekre emlékeztet engem, amikor a versenyzők egymás mellett pózolva és vigyorogva azon vannak, hogy erősebbnek, kidolgozottabbnak, jobbnak mutassák magukat a másiknál. Ugyanez a helyzet itt is, a nagyobb dumás, uralkodó pozíciót felvevő és a fensőbbségét sugárzó hím helyzetét kell felvenned, hogy felkeltsd a nőstények figyelmét.
Valóban kulturáltabb megoldás, mintha szimplán szétvernék egymás fejét, mint a "régi szép időkben", de ugyanakkor vicces helyzeteket is eredményezhet, amikor is a lányok nem értik, hogy mi is ez az egész. Mármint, miért produkálja magát mindegyik fiú a társaságukban, ahelyett, hogy önmaguk lennének. A válasz egyszerű, azért, mert tetszeni akarnak nekik. Viszont, amint a kérdésből is látszik, sok embernek ez a viselkedés (most a férfiakról beszélek) eleve taszító és nem is érezné jól magát közben.
Na most már kicsit értem, mi van.
Azokat az oldalakat felejtsd el. Én sem vagyok egy macsó alkat. És amíg ezen stresszeltem ,nem is volt csajom. De van lelkem, odaadó vagyok meg minden szar, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mit gondolsz magadról. A barát zónát is felejtsd el, az a sitcomok világában létezik. Istenem, hányszor bénáztam el az első, második, harmadik randit... mégis szex lett a vége olykor.
Te a saját tévképzeteid foglya vagy... a csajozós oldalak nem írnak elő kötelező vonzalomkeltési módszereket... ezt nem tudom honnan szedted... de a dolog tök egyszerű. Őszinte, igazi kapcsolatra vágysz? Nem kell semmit tenned, csak önmagadnak lenni és akkor megjön... vagy nem. De ha megfelesz a trendeknek, akkor talán előbb megjön, de egy olyan, aki csak az eljátszott szerepednek jó és ő is azt akarja. Később tré lesz, ha kijön az igazi én.
Én pl csak az igazival állok le legközelebb. Ha nincs olyan, akkor egyedül leszek. És? Nincs abban semmi. A társadalom fújja ezt fel, az állítja, hogy az ember társas lény. Ez igaz, de nem úgy, ahogy elképzelik. Legyenek barátaid, de a párkapcsolat nemhogy nem létszükséglet, de a személyiségfejlődésben mindig visszahúzó erő. A földnek csupán 1-2 faja él párkapcsolatban a többi sokmillió csak szexel a legerősebb egyeddel. Csak mi emberek vagyunk ilyen hülyék. Vagy inkább csak TI, emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!