Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ha egy 27 éves srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha egy 27 éves srácnak, aki még nem is csókolózott, nem megy a csajozós oldalak által kötelezőnek előírt vonzalomkeltés, de szimpatikus, még van esélye?

Figyelt kérdés

Nem akarom elhinni, hogy ilyen kemény lenne az élet, hogy ezen áll vagy bukik az egész.

Szerintük az ilyenek, aki nem merik már az első randin megcsókolni a lányt, az bent ragad a barát zónában.

2012. okt. 6. 00:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Te a saját tévképzeteid foglya vagy... a csajozós oldalak nem írnak elő kötelező vonzalomkeltési módszereket... ezt nem tudom honnan szedted... de a dolog tök egyszerű. Őszinte, igazi kapcsolatra vágysz? Nem kell semmit tenned, csak önmagadnak lenni és akkor megjön... vagy nem. De ha megfelesz a trendeknek, akkor talán előbb megjön, de egy olyan, aki csak az eljátszott szerepednek jó és ő is azt akarja. Később tré lesz, ha kijön az igazi én."

Ezzel teljesen egyetértek és részben már le is írtam fent (add önmagadat, stb.). Nem érdemes álarcot húznod, mert egyrészt előbb-utóbb úgyis kiderül milyen vagy valójában, és te sem fogod tudni örökké a felvett szerepet játszani. Másrészt pedig ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor a legjobb dolog az őszinteség és hogy magadat add, NE MÁSOKNAK AKARJ MEGFELELNI.

Másik dolog a spontaneitás. Abban a tudatban élsz, hogy "ezt meg ezt kell tennem, hogy legyen barátnőm", "aki nem meri már az első randin megcsókolni a lányt, az bent ragad a barát zónában", stb. Ez egy hatalmas marhaság. Minden ember más, minden lány más. Én pl. nagyon nem szeretném, ha első randin csókolgatnának. Minden az aktuális helyzettől függ, szerintem minden jön magától természetesen, nem kell ráerőltetni a másikra, hogy na, most ezt meg ezt csináljuk, mert így alakul majd ki valami közöttünk. Ha szimpatizáltok spontán jönnek maguktól a dolgok és szerintem érezni lehet azt, hogy mikor jött el a pillanat, hogy megcsókold a lányt (ez akár lehet sokadik randi is, nem mindeki szereti, ha lerohanják). Vedd kicsit lazábbra a dolgot és inkább állj úgy hozzá, hogy "majd alakul" - majd az adott szituban kiderül mit kell tenned, ne tervezgesd előre, hogy mikor mit fogsz csinálni.

És igen, ezek a PUÁs vagy milyen dolgok általában az üresfejű, naiv libáknak jönnek be, akik edzőteremből szabadult kabriós alfahímek oldalán szeretnek feszíteni és kelletni magukat... egy értelmes, normális nőnek messze nem ez kell. 21L

2012. okt. 6. 01:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Azért azt el kell mondanom, hogy bár itt mindenki leírja a PUA-s dolgokat, azért arról sem kellene megfeledkezni, hogy rengetegen mennek el ezekre a tanfolyamokra, illetve olvassák az oldalakat.Vajon miért? Ez egy költői kérdés hölgyeim, mivel én tudom a választ, de szeretném, ha ti magatok válaszolnátok meg!

Kérdező, bocsi, hogy belenyomtam egy saját kérdést a tiédbe, de szerintem ezt most te sem bánod.

2012. okt. 6. 01:54
 13/22 Csillag25 ***** válasza:
Nem azt írták, hogy nem működik, hanem azt, hogy nem olyan lányoknál, akikre ő vágyna (szerintem), valamint ezekkel a trükkökkel megfogott lányok felszínesek, és komoly kapcsolatra képtelenek. Nézzünk csak meg egy ilyen tanfolyamra felhívó bannert, vagy hirdetést. Műcsöcsök, műhaj, és még sorolhatnám. Nincs velük gond, de nem őket keresi.. és ők sem őt. 25/L
2012. okt. 6. 01:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Szeva tesó!

Nekem van egy válaszom, aminek alapja is van: igen, van esélyed. Pontosan ott jártam 27 évesen, ahol te. Se 1 randi, se 1 csók, semmi... De neten megismerkedtem 1 lánnyal, aki "felszedett", és végre megtörtént az, amire olyan sokáig várnom kellett. Nem vagyunk kapcsolatban, de legalább én is átélhettem végre ezeket a dolgokat, végre én is férfinak érezhettem magam életemben először. Szóval van remény, ez biztos.;)

2012. okt. 6. 01:58
 15/22 anonim ***** válasza:

"Azért azt el kell mondanom, hogy bár itt mindenki leírja a PUA-s dolgokat, azért arról sem kellene megfeledkezni, hogy rengetegen mennek el ezekre a tanfolyamokra, illetve olvassák az oldalakat.Vajon miért?"

Mert a PUA megálmodói legalább annyira ügyesen manipulálják őket, mint sok nőt is azoknak az oldalaknak üzemeltetői, akik ráveszik őket, hogy fizessenek pl. az "álomnő" tanfolyamért.

Itt egy példa. Ezt még ingyenesen küldik. Aztán szépen felvázolják, hogy a pasik természetesen a "nemtörődöm" nőkre buknak, és hogyan kell ilyen "nemtörődöm" nővé válni. A későbbiekben már fizetős a kurzusuk.

A PUA is hasonló lehet. Biztos jó üzlet mindkettő. :)

[link]

2012. okt. 6. 02:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha van pénze akkor igen
2012. okt. 6. 04:03
 17/22 anonim ***** válasza:
OFF: A 15-ös válaszoló által küldött link nagyon jó, de azt hisem a kifejezés nem talált be. A nemtörődömség negatív tulajdonság, ezért nem volt szerencsés ezt választani. Az oldal nem is inkább a pasifogásról, hanem a nők önbecsülésének megtartásáról szól, általában ők szokták feladni magukat egy párkapcsolatban.
2012. okt. 6. 11:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: mert én a közepét küldtem. Az eleje is hasonló, amikor "meg kell fogni" a pasit.

Az arról szól, ki után futnak, hogyan kell viselkedni, de az még durvább.

Igen, az oldal is céloz rá: mindent szabad, csak odaadónak, túl kedvesnek lenni nem. Mert akkor a pasi keres egy "beképzeltebb" csajt magának, vagy megcsalja a nőt.

De azt már vitatnám, hogy feltétlenül a nők adják fel ma is jobban magukat egy párkapcsolatban. Persze a linkelt szöveg így állítja be. :)

2012. okt. 6. 12:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Különben annyi volt a lényeg, hogy milliónyi ilyen van, nőknek férfiaknak egyaránt. És ez egyesekben biztos jó üzlet. :)
2012. okt. 6. 12:08
 20/22 A kérdező kommentje:

istenm :) most már kezdek megvilágosodni:)

Tényleg a nőknek és férfiaknak is ugyanazt a szöveget nyomják

2012. okt. 6. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!