Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a nő (k) által barátzónázott és pasiszámba vett férfiak között?
A barátzónázott általában csúnyácskább, kevesebb az önbizalma,és nem szexelnék vele.
Akit pasiszámba veszek,az jól néz ki,határozottabb,férfiasabb,komolyabb.
és van egy harmadik kategória :az éretlenek. A tipikus infantilizmus,akiknek még nem nőtt be a feje lágya. Köztük vannak jó pasi,de amíg ilyen éretlenek,addig nem szexelnék velük,mert abból csak a baj van.
a barátzónás pasira ránézek és 1. pillanattól fogja feltűnik az értékes belső de a külső khm... nem csábít arra hogy egyáltalán hozzáérjek. nem vonz, nem izgat sőt, igazából taszít. bírhatom a személyiségét, akkor is taszít.
a pasiként értékelt hímnemű egyedre ránézek, és 1. pillanattól fogva feltűnik az a külső amihez odabújnék és csak wc-re engedném ki. gerjeszt az illata, a kinézete. utána derül ki a belső, ami ha értékes, akkor azt mondom, el tudnám képzelni a komoly kapcsolatot... ha nem értékes, akkor meg a komolytalant ;).
...ja és lehet magabiztos meg határozott a barátzónás pasi is
én is határozott meg magabiztos vagyok, határozottan tudom hogy nem ő kell. hiába a strapa, ha 1.re nem gerjeszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!