Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell nőt hódítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nőt hódítani?

Figyelt kérdés

Én is azon nem fiatal férfiak táborát gyarapítom aki nincs ezzel tisztában.

Akiben ez nincs meg természetéből fakadóan és nem tudja az utcán felszedni már ha lehetséges az ilyen az honnan tudhatja meg,hogy kell csajozni?

Na meg miért elvárás és miért hiszik a nők és a nők körében sikeres pasik,hogy ezt mindenki tudja aki keményedésre képes logóval született a lábai között?

Miért hiszik a nők,hogy ez minden pasinak megy,hogy ezt természetes?

Szerintem vagy ilyen alakt,személyiség valaki vagy nem.

De nem olyan ami tanulható. Vagy megvan valakiben ösztönösen,hogy kell nőkhöz közeledni,vonzalmat kelteni bennük vagy nincs.

2012. júl. 11. 18:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pénzzel és nagynagy falosszal
2012. júl. 11. 18:19
 2/14 KMJ ***** válasza:
Szerintem ez nagyrészt nőtől függ, hogy mi az igénye. A fiatal csajoknál más a helyzet, ott több van akinél még nem nagyon alukult ki egyedi igény.
2012. júl. 11. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Tanulható, hidd el, a lényeg legyél baromi jó fej és férfias. Én a macsóságot és a lazaságot kevertem, és szerintem ez nyerő, de ne hidd azt, hogy minden fiúnak mindig bejönnek a dolgok ezt felejtsed el. Én is nemrég jöttem rá erre, mindenki kap elutasítást, mert nem az este, mert nem jól adta elő magát, ne foglalkozz semmivel ismerkedj ahol tudsz, eredjen meg a nyelved és ennyi. :D
2012. júl. 11. 18:47
 4/14 A kérdező kommentje:

Így közel a 30hoz is gondot jelent.

Sose ment.

Vagy önmagam vagyok vagy megpróbálok ismerkedni,de akkor szerepet kell játszani.

Mert ha önmagad vagy az nem a legjobb, ill. kevés

Na meg ha önmagam vagyok nem ismerkedek,nem is akarok.

Tehát ahhoz,hogy ismerekdejek el kell távolodnom magamtól és szerepet játszani. Amit nem tudok.

Olyan vagyok amilyen,de az nem jó.

Ha meg megpróbálok olyan lenni ami kb értékelhető és vonzó a nőknek az nem én vagyok.

Átváltozni meg nem tudok.

2012. júl. 11. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanezen gondolkodom én is, 23 vagyok és barátnőm se volt sose, nővel se voltam soha de még randim se volt, de ez inkább a szoc fóbiámnak köszönhető.

Csak azt tudom tanácsolni, amit én tervezem: vedd meg a "Kulcs a nőkhöz" c. könyvet, 3ezer FT a Libriben.

2012. júl. 12. 14:03
 6/14 anonim válasza:
hát nem igy...
2012. júl. 13. 17:51
 7/14 anonim válasza:
Az a titka,hogy amikor jön egy attractive nő meztelenre vetkőzől,borsót dugsz az orrodba,össszeszorítod a segglyukad,és elkiáltod magad.Szezám tárulj.És lám terem egy nő.
2012. júl. 13. 17:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Mégis milyen az igazi Te, hogy nem jó egy nőnek sem? Annyi de annyi nő mászkál a nagyvilágban, kizárt, hogy ne legyen köztük egy sem, akinek te vagy az ideálja.
2012. júl. 13. 18:59
 9/14 anonim ***** válasza:
ostromtorony
2012. júl. 13. 21:32
 10/14 A kérdező kommentje:

Miután nem próbálkozom nem lehet jó.

Sem anőknek sem a gyakorlatban :-)

Kellen némi határozottség, talpraesettség, élettapasztalat,stb ami nincs,

Nem a külsőmmel van baj. Egyszerűen olyan vagyok aki kevés mint pasi,akitől akarnának hosszabb távon bármi is.

Átlátnak rajtam. Könnyű zavarba hozni.

Persze ha rövidtávon lenne valami.... na de nincs :-)

Értéket nem tudok felmutatni.

De mindegy. Nem is tudom miért tettem fel a kérdést.

Az értelmetlen hozzászólók meg minek írogatnak ??

2012. júl. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!