Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell nőt hódítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell nőt hódítani?

Figyelt kérdés

Én is azon nem fiatal férfiak táborát gyarapítom aki nincs ezzel tisztában.

Akiben ez nincs meg természetéből fakadóan és nem tudja az utcán felszedni már ha lehetséges az ilyen az honnan tudhatja meg,hogy kell csajozni?

Na meg miért elvárás és miért hiszik a nők és a nők körében sikeres pasik,hogy ezt mindenki tudja aki keményedésre képes logóval született a lábai között?

Miért hiszik a nők,hogy ez minden pasinak megy,hogy ezt természetes?

Szerintem vagy ilyen alakt,személyiség valaki vagy nem.

De nem olyan ami tanulható. Vagy megvan valakiben ösztönösen,hogy kell nőkhöz közeledni,vonzalmat kelteni bennük vagy nincs.

2012. júl. 11. 18:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A titok a közhelyes önbizalom! Viszont, hogy legyen önbizalmad ne 10 lépéses pszicho szarságokkal foglalkozz hanem pl gyúrj. Akkor tényleg lesz frankón önbizalmad ha a csajok mondják, hogy milyen jól nézel ki meg, hogy milyen erős vagy stb. Ha hozzászoksz a szebbik nemmel való kommunikációhoz, nem leszel frusztrált akkor szeretnek, majd a nők veled lenni és könnyedén felszetheted, majd őket. Én is hasonló cipőben jártam nem is igazán csajoztam, mert nem volt önbizalmam, pedig akkor sem néztem ki rosszúl, sőt sok ember szerint bármelyik nőt megkaphattam volna ha növesztettem volna golyókat.

A nőknek azért van könnyebb dolguk, mert akár egy átlagos csajt is naponta szórják bókokkal, hívják meg piára meg ilyenek, így nem azon agyal, hogy elég jó-e a kiszemelt pasinak hanem, hogy a pasi megtudja-e adni azt ami neki kell...

De választhatod a másik utat, hogy veszel egy BMW-t, beleteszel az alsódba 1 pár összegyúrt zoknit és elkezdesz vetíteni, hogy mekkora kan vagy, de ez elég szánalmas, mondjuk sok buta csaj bele-bele fut ilyenekbe.

2012. aug. 4. 19:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Gyúrtam bár nem jött fel semmi izom. Ezzel igazából nincs is gondom.

Az önbizalom, az igen.... ott vannak gondok.

Ettől függetlenül még csak elképzelni sem tudom,hogy lehet rávenni egy nőt,hogy akarjon engem.

Ha jó is vagyok nála sem tudom mit kell csinálni, mondani,hogy abból legyen is valami.

Már a biztosat is el tudtam rontani,mert nem volt merszem lépni,hiányzott az önbizalom, stb...

2012. aug. 6. 19:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Vegyél tömegnövelőt, fogsz nőni, hamar. Nem káros, egészség kártyával is lehet venni. Aki meg cikiz emiatt azt jól lefejeled. :D Hidd el, ha nagyon jól nézel ki akkor simán úgy rádakazkodik néhány csaj, hogy ha a világ legnagyobb idiótája vagy akkor is az ágyban fogtok kikötni. Már az 1. nő után érezni fogod a változást, hogy nem frusztrál ha nők vannak körülötted így a nők mégvonzóbbnak fognak látni. "Gyakorlás" kérdése az egész, én olyanokat csináltam régen, hogy még névtelenűl sem írnám le. :D

Pár tipp:

Ne légy frusztrált

Ha beszélgetsz és hirtelen már nincs mit mondanotok egymásnak , inkább állj tovább valami indokkal. Pl: "bocs mennem kell, majd később találkozunk"

Légy kedves, de pimaszkodj is kicsit

Derítsd ki, hogy milyen értékeket preferál a kiszemelt csaj és bizonyítsd be, hogy ezekkel te rendelkezel.

Ne vidd túlzásba a bókokat, mert egy idő után már nem lesz hatásuk a csajra.

2012. aug. 7. 02:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Laci2000

Köszi. :-)

Kérdés, hogy gyakoroljak ha nincs önbizalmam a dolgohoz.

Igazából nem akarom ám magam nagyon kigyúrni.

Meg csak van más módja is.

Amúgy szerintem meg tők mindegy,hogy ki milyen izmos ha látják rajta a nők,hogy ... hogy kevés,hogy nincs önbizalma, hogy feszélyezett,hogy nem veszia lapot, stb..

2012. aug. 13. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!