Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet hodítani egy lányt a barátjától?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok olyan lányt akinek nincs barátja úgy dontottem el kell hoditani valaki mellől. gONDOLOM NEM LESZ EGYSZERŰ DE MEG KEL SZENVEDNI A BOLDOGSÁGÉRT.Lánynak beovok csak mindig a barátjával van és így nem tudok vele beszélni de szoktunk szemezni remélem később szexelni is :D2011. júl. 16. 21:12
1/20 anonim válasza:
És neked egy olyan csaj kéne akit el lehet hódítani? És utána nem fogsz félni hogy tőled is el lehet?:D
Jó nagy nyomi lehetsz, ha nem sikerül egy normál csajt találnod :)
2/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Hány éves is vagy? :D
DD
3/20 anonim válasza:
te arra nem gondolsz h fuijának vagy esetleg a lánynak h esne ez? o.o
ha tőled akarnák elcsábítani a csajodat,neked h esne?nem lehetsz ennyire szánalmas -.-
várjál a szerelemre
a csajok se egy darabszarból vannak h elveszed a pasijuktól és megdugot azt cső ...
járt el más felé is,ne csak azt vád h majd a csaj odarepül hozzád...
4/20 anonim válasza:
hát szerintem egyrészt ha bekavarsz, a pasija fog elbeszélgetni veled, másrészt meg ha a csaj mondjuk belemenne egy ilyenbe, hogy a pasija mellett összeáll egy másikkal, akkor az kissé ribanc. nekem sincs csajom, de inkább várok, ameddig szabad lesz. hogyha tényleg szemeztek, meg minden, akkor nem szereti a mostanit, és előbb-utóbb úgyis szakít vele, akkor próbálkozz ;)
5/20 anonim válasza:
El lehet hódítani... Nekem tegnap sikerült... 2 hónapja meg jőlem hódítottak el eggyet :D
6/20 A kérdező kommentje:
mai világba így megy ez
2011. júl. 16. 21:20
7/20 anonim válasza:
El, de utána félnék a helyedben....nehogy valaki utcán este elkapjon. :-)
8/20 A kérdező kommentje:
akkor megverekszünk érte engem már az se érdekell
2011. júl. 16. 21:23
9/20 anonim válasza:
El, csak annyi kell hozzá, h jobban nézz ki, mint a barátja.
10/20 A kérdező kommentje:
sz megvan
2011. júl. 16. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!