Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El lehet hodítani egy lányt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet hodítani egy lányt a barátjától?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok olyan lányt akinek nincs barátja úgy dontottem el kell hoditani valaki mellől. gONDOLOM NEM LESZ EGYSZERŰ DE MEG KEL SZENVEDNI A BOLDOGSÁGÉRT.Lánynak beovok csak mindig a barátjával van és így nem tudok vele beszélni de szoktunk szemezni remélem később szexelni is :D
2011. júl. 16. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ide muszály vagyok hozzá szólni :D.

Szóval el lehet de te most egy boldog párt tennél úgymond tönkre? lenne hozzá szíved hogy elcsábísd egy másik srác barátnőjét? Főleg ha nagyon szeretik egymást és boldogok?

Amúgy meg igen lehet csak nehéz és nem biztos hogy jól fogsz járni vele. Pl én tuti laposra verném azt aki a barátnőmet elcsábítaná tőlem.

Ez nagyon tetszett :D " mai világba így megy ez " mintha csak az idióta unokatesómat hallanám a mai világban mindent meglehet tenni mindenki csal mindenkit és a lány csak egy tárgy amit szexre használunk... Amúgy egy oltári bagy barom és baromságokat beszél.

2011. júl. 16. 21:29
 12/20 anonim ***** válasza:
Megverekszel érte :D Remélem kikapsz egy szurdokló cigót :D Nem tudom melyikőtökért lenne nagyobb kár :D
2011. júl. 16. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyszer én is ezzel próbálkoztam. Az volt életem legelcseszett pár hónapja. Nagyon megtetszett a csaj, folyton rá gondoltam, alkalmakkor vettem neki ajándékokat, meg elmentünk mindenfele.

De én csak egy barát voltam neki, ő szerelmes volt, aztán egy idő után gondolom zavarta is a jelenlétem. Pedig sok helyen voltunk, múzeumban, moziban. Áh de mind1 is. Hülye voltam. Neki egy szép kapcsolata volt, azt ezt akartam elpusztítani.

Aztán csak happy end lett, találtam barátnőt, és azóta is fogom a fejem, hogy akkor milyen hülye voltam.

Kérdésedre válaszolva el lehet hódítani, így készülnek a megcsalások, amiből szép számmal vannak esetek.

2011. júl. 16. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Engem nem lehetne:) Remélem a barátomat sem.
2011. júl. 16. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Két dolog: ha egy csaj még el is hódítani, akkor is felmerül a kérdés: Mi rá a garancia, hogy sokáig veled lesz?

Másrészt pedig ilyet normális férfi nem csinál. Férfiszolidaritás, tesó. Azon kívül, szolidaritásból úgy pofánverlek ha elhódítod a csajom, hogy pár fogad kiköpöd.

2011. júl. 16. 21:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Tyukver hülyeség

én 18 fiu vagyok hasonló helyzetbe csak én egy konkrét lányt szeretek,mondjuk én várok mert sztem bunkóság más csaját elvenni,de inkább leszek oroszlán mint hiéna :P

Mai napig nem találtam szép,normális lányt akinek ne lenne barátja..pedig nem vagyok csúnya meg ilyenek,csak szerencsétlen

erről ennyit

2011. júl. 16. 21:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Mert így állsz hozzá. Nem élek nagy városban, bár megyeszékhely, nincs sok ember a környezetemben, és mégis megtaláltam azt a lányt akivel már több mint 2 éve együttvagyunk. Mondjuk akit el lehet csábítani, azt lehet hogy csábítsák is el. Csak én már azért sem állnék neki ilyen dolognak, mert 1. beverik az arcom, amit meg is érdemelnék :D 2. Nem tudnék bízni egy olyan lányban. Akkor meg mi értelme?

Szóval nyisd ki a szemed, és akard és akkor megtalálod azt akit meg kell találnod.

2011. júl. 16. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:

A k.rva anyját az ilyen gerinctelen kis g.ciknek. Komolyan annyira fel tudnak b.szni. Szánalmas nyomorék balf.szok, így hát mások életét is tönkre akarják k.rni. Gratulálok. Hódíts el valami országos ribancot, aki pár hét után majd valaki mással fog félre baszni.

Ha erre adod a fejed, ne a kimagasló helyesírásoddal akarj bevágódni, mert nem fog összejönni.

2011. júl. 17. 01:02
 19/20 anonim ***** válasza:

A mai világ szöveged elárulja egy fiatal gyerek vagy. A legtöbb tinikapcsolat komolytalan, tehát jó eséllyel el tudod hódítani más csaját.

Felnőtteknél viszont ez úgy megy, hogy hiába kapálóik a harmadik, ha a pár boldog. Viszont kevés a boldog pár.

2011. júl. 17. 08:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen a csajok is pont ezt csinálják. Az a srác nem kell nekik, aki egyedül van. Az kell nekik, akinek van barátnője, és el lehet hódítani a barátnőjétől. Mert az a pasi akinek van bnője csakis az lehet tuti jó pasi, azt kell megszerezni...ez elég aljas dolog a csajoktól is...mondom ezt hímneműként.
2012. júl. 14. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!