Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még egyáltalán olyan fiú aki 17 éves és még nem csókolózott?
Figyelt kérdés
Elég furán állok a féltékenységhez. Ha pl lenne barátom és mondjuk lennének olyan lánybarátai akikkel folyton együtt lóg, az abszolút nem zavar. De ha pl már volt barátnője akkor én már nem is járnék vele. Egyszerűen nem tudnám kiverni a fejemből, hogy volt egy lány rajtam kívül akit megcsókolt. Az olyan srácoknak akik nem diszkókba hanem inkább könyvtárba járnak (tehát nem az "Egész nap csak bulizok meg piálok olyan laza vagyok" típusú srácok) általában hány százalékuk csókolózott már/volt barátnőjük?2013. máj. 24. 20:12
1/15 anonim válasza:
Vannak, de azok rusnyák. Legalább nem kell féltékenykedned rájuk.
2/15 anonim válasza:
Szerintem ez beteges féltékenykedés! Van ilyen pszichés betegség, és ezt kezeltetni kell! Neked talán nem volt eddig még olyan akivel csókolóztál?
3/15 anonim válasza:
Sokkal rosszabb ha egy tapasztalatlan sráccal jössz össze mert később szinte majdnem biztos hogy félre fog k*rni mondván hogy nem élte még ki magát
4/15 A kérdező kommentje:
Bármint úgy értem, hogy akiknek nem azért nem volt még barátnőjük, mert nem tetszettek senkinek, hanem mert megvárnák az igazit és nem jönnének össze senkivel sem, csak ha szerelmesek belé.
2013. máj. 24. 20:16
5/15 anonim válasza:
sok 17 éves nem csókolózott még. ahogy látom, te sem. mindegy, hogy lány vagy fiú.
de olyan gyerekes ez tőletek, hogy féltékenyek vagytok az exre. Ő már elmúlt. Nektek is lesz, idővel. ezek az elvárások abszurdak tőletek (nem vagy egyedül)
7/15 A kérdező kommentje:
Nem én még nem csókolóztam... :/
2013. máj. 24. 20:16
8/15 anonim válasza:
Te még nem csókolóztál senkivel sem? Ne legyenek olyan elvárásaid másokkal szemben, aminek te sem tudsz megfelelni!
9/15 anonim válasza:
45 százalékuk csókolózott már, 44 százalékuknak volt már barátnőjük, a maradék 1 százalék a lúzer banda.
10/15 anonim válasza:
10% meg nem csak lúzer de még számolni sem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!