Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még egyáltalán olyan fiú aki 17 éves és még nem csókolózott?
Figyelt kérdés
Elég furán állok a féltékenységhez. Ha pl lenne barátom és mondjuk lennének olyan lánybarátai akikkel folyton együtt lóg, az abszolút nem zavar. De ha pl már volt barátnője akkor én már nem is járnék vele. Egyszerűen nem tudnám kiverni a fejemből, hogy volt egy lány rajtam kívül akit megcsókolt. Az olyan srácoknak akik nem diszkókba hanem inkább könyvtárba járnak (tehát nem az "Egész nap csak bulizok meg piálok olyan laza vagyok" típusú srácok) általában hány százalékuk csókolózott már/volt barátnőjük?2013. máj. 24. 20:12
11/15 anonim válasza:
9# ennek számolj utána még egyszer
12/15 anonim válasza:
A legjobb barátom még sosem csókolózott 17 évesen pedig egész helyes meg magas izmos..csak tipikusan az a srác aki túl kedves... Akire már azt mondják h kamu, na elö az igazi éneddel..pedig ö tényleg ilyen:)
13/15 anonim válasza:
Jól beégetted magad :D Szerintem pont te vagy a loser :D Általános iskolás alsós anyag és még ez sem megy?!
Szégyen!
14/15 anonim válasza:
én vagyok rá a példa :D Pedig én nem tartom magam rondának , se lúzernek
15/15 anonim válasza:
19 vagyok, és még nem csókolóztam. Pedig nem vagyok ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!