Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy 14 éves fiú nem csókolózott még? Xd
Figyelt kérdés
14 éves vagyok (nemsokára 15) nem csókolóztam még de már volt barátnőm (11 évesen) az gondolom tudjátok milyen volt xD ugye nem ciki? :dd2011. aug. 14. 20:16
3/23 anonim válasza:
Nyugi, nem hinném. Én 17 éves srác vagyok és nekem még bnőm se volt. :)
4/23 anonim válasza:
nem ciki, majd ha lesz rá alkalmad, akkor elkezded. nem az a lényeg, mennyit csókolóztál már, hanem hogy hogy csinálod ;)
5/23 anonim válasza:
xD xD xD nem xD xD xD hhihihi hahaha :D :D :D
6/23 anonim válasza:
nem ciki, miért lenne az, ráérsz még vele !:)
7/23 anonim válasza:
Egyre több az ilyen "13 vagyok és még nem..." meg "14 vagyok és még nem...".
Nem, nem ciki. Az a ciki, aki már csajozik/pasizik ilyen fiatalon. Bár ezt valahogy mostanában már nem érzik az emberek...
Nekem 18 évesen volt meg az első csókom, és semmivel nem vagyok kevesebb, mint az, aki 14 évesen már az első szexen is túl volt... sőt.
8/23 anonim válasza:
nem az
én 13 évesen csókolóztam először,de azóta egyszer sem ...
k.rva rossz emlékeim vannak az első csókkal kapcsolatban ..
egy olyan gyerekkel történt akit gyűlölök,büdös volt a szája és ... felfordul a gyomrom ha rá gondolok :S
szerintem ne siesd el..
10/23 anonim válasza:
Én meg már kétszer annyi idős vagyok, mint te és még én sem csókolóztam soha, barátnőm se volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!