Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók történet? Kinek hogyan volt? és hányévesen? Azzal volt akivel akartad? Milyen volt?
16 éves voltam, ő 29. Nekem már ekkor egy éve tetszett, de tudtam, hogy nem lehet semmi köztünk. Azon a bizonyos napon egy buliban voltunk mindketten, kéz a kézben szöktünk ki onnan. A város elhagyatott utcáin sétálva húztuk egymás agyát, mikor először odahajolt hozzám, de én elhúzódott és nevetni kezdtem. Egy 16 éves kislánytól többet nem is szabad várni. Majd váratlanul ismét odahajolt és ekkor már nem húzódottam el.
Nagyon kis ügyetlen voltam, bár valóban első próbálkozásom volt és ami azt illeti, erősen zavarban voltam. Ami viszont nagyon elrontotta a dolgot, hogy ő nagyon ittas volt és olyan szájszaga/íze volt, hogy kishíján én is berúgtam.
Most így utólag visszagondolva sikerülhetett volna jobban is, de olyan különleges élmény volt, hogy semmiért nem cserélném el. És mint korábban írtam, nem volt köztünk semmilyen kontakt, ezért még csak álmodni sem mertem, hogy vele lesz az első csókom, de azért tudat alatt, valahol nagyon mélyen persze, őt vártam és vele akartam.
Aznap este a csóknál semmi több nem volt köztünk, mert akkor épp megvolt, na meg mert megijedtem. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy olyan érzést semmi nem váltott ki bennem sem azelőtt, sem azóta, mint mikor aznap este átöleltem és nekidőltem a pocakjának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!