Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélném röviden a kis történetem. Szerintetek mit tegyek? (SZERELMI 'SOKSZÖGEK') 17/L
Egy 17 éves gimnazista lány vagyok.
Tavaly év végén megismerkedtem egy aranyos sráccal.
Eleinte nem sokat beszéltünk...
De most idén minden megváltozott.. :)
Keressük egymással folyton a szemkontaktust..edzésre járunk... tegnap is eléggé nézett edzésen.. meg még járunk szakkörökre együtt... Meglepve ért...,mikor 2 barátnőm oda jött hozzám..és olyan dolgokról számoltak be amit igen különösnek tartottam. Pl,hogy ez a srác úgy nézett,mikor el mentem a terem előtt..,hogy majdnem lefordult a székről ( a barátnőim a teremben voltak)
Illetve mikor csak ott megálltam...,akkor végig mosolygott... Azt azért tudni kell ,hogy reggel7kor volt... és előtte igen búskomoran ült... A suliban is rögtön ha össze futunk... mosolygunk egymásra.
Facebookon nem nagyon beszélünk inkább személyesen..,de ha mégis beszélünk facebookon...,akkor előszeretettel tesz kacsintós fejet. :) pl elköszönéskor... vagy ha olyan témáról beszélünk...
És szerintetek ez mit jelent....BEJÖVÖK NEKI?
Csak kár,hogy barátnője van.
Több,mint egy éve vannak együtt.
De sosem látja őket sosem együtt...Mennek a találgatások,hogy milyen lehet a kapcsolatuk..
Bizakodhatok?
Bár nem akarom,hogy cirkusz legyen...
Meg nem akarom,hogy miattam... szakítson a mostani barátnőjével...
De,akkor miért csinálja ezt(?) :O ,hogy az őrületbe kergessen...?
Bizakodom...
Vélemények? Mit tehetnék? Adjak neki egy kis időt?
Ez a srác eléggé visszahúzódó.Nem csinálja ezt más lánnyal... És nem tudom...ezért bizakodom kicsit..,de talán igazad van...Talán hagynom kéne...
Bár már ezzel,amit 'művel' elérte,hogy nagyon megszerettem....
Ott kedves 2.válaszoló..,hogy ez a srác a fél suli 'álma'...
Miért pont velem csinálja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!