Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom mostanában egy lányt hoz haza éjszakánként, mit kell egy szülőnek ilyenkor tenni?
23 éves a lányom és eddig csak fiúi voltak. Mostanában a fiúját sem látom,4 éve járnak. Kérdeztem, hogy-hogy nem jön hozzánk a srác, azt válaszolta minden rendben köztük, együtt vannak.
Heti 1-2 alkalommal hallom, hogy a lányom egy másik lány társaságában érkezik haza és szinte biztos vagyok benne, hogy nem sima lányos ittalvás miatt.
Gondolkoztam hogy rákérdezzek-e, de nincs merszem rákérdezni és nem tudom hogy egyáltalán jó ötlet-e. Nem tudom mi ilyenkor a megoldás
Lehet hogy csak barátok, lehet hogy több. Ne szólj bele. Semmi közöd a magánéletéhez. Ha akarja majd ő elmondja, és ha megkérdezi a véleményedet, előadhatod neki. Egyébként nem.
Tolakodás más magánéletében vájkálni és kérdezősködni.... én ezt éreztem amikor anyám 23 éves koromban rákérdezett szexeltem e az akkori pasimmal. Magánügy. Az szüzességem elvesztését se kötöttem az orrára 19 évesen. Az is magánügy.
Meg az is ha a lányodnak a lányok is tetszenek.
ne tegyél semmit.
majd ha előtted smárol a másik lánnyal akkor kérdezd meg,hogy ezt mire véljed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!