Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányom mostanában egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányom mostanában egy lányt hoz haza éjszakánként, mit kell egy szülőnek ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

23 éves a lányom és eddig csak fiúi voltak. Mostanában a fiúját sem látom,4 éve járnak. Kérdeztem, hogy-hogy nem jön hozzánk a srác, azt válaszolta minden rendben köztük, együtt vannak.

Heti 1-2 alkalommal hallom, hogy a lányom egy másik lány társaságában érkezik haza és szinte biztos vagyok benne, hogy nem sima lányos ittalvás miatt.

Gondolkoztam hogy rákérdezzek-e, de nincs merszem rákérdezni és nem tudom hogy egyáltalán jó ötlet-e. Nem tudom mi ilyenkor a megoldás

2014. aug. 30. 15:30
1 2
 11/15 Joe Makepeace ***** válasza:
0%
Jaj, de izgalmas!
2014. aug. 31. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Semmit. Örülj, hogy nem fiad van aki fiút visz haza.
2014. aug. 31. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Lehet hogy csak barátok, lehet hogy több. Ne szólj bele. Semmi közöd a magánéletéhez. Ha akarja majd ő elmondja, és ha megkérdezi a véleményedet, előadhatod neki. Egyébként nem.

Tolakodás más magánéletében vájkálni és kérdezősködni.... én ezt éreztem amikor anyám 23 éves koromban rákérdezett szexeltem e az akkori pasimmal. Magánügy. Az szüzességem elvesztését se kötöttem az orrára 19 évesen. Az is magánügy.

Meg az is ha a lányodnak a lányok is tetszenek.

2014. szept. 2. 02:53
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
Én fúrnék egy lukat a falba és kilesném őket, közben ilyen hangot adnék ki: fap fap fap fap fap
2014. szept. 7. 04:53
 15/15 anonim ***** válasza:
38%

ne tegyél semmit.

majd ha előtted smárol a másik lánnyal akkor kérdezd meg,hogy ezt mire véljed.

2014. szept. 10. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!