Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mennyire zavarna ismerkedésnél, h egy férfinak kevés ideje van?

Figyelt kérdés

2 munkahelyen dolgozom + részvényeim is vannak, csupa olyan dolgot csinálok, amit szeretek, viszont emellett már túl sok időm nem marad. Arra lennék kíváncsi, h lányokat ez mennyire zavarja, ha pl. ismerkednek egy férfival és mondjuk egy héten csak 3 nap ér rá és akkor is inkább délután.

Nem a pénz miatt csinálom a munkáimat, hanem nekem ezek inkább amolyan hobbik, meg amúgy is olyan típus vagyok, h egy kapcsolat esetén szükségem van szabad térre. Ettől függetlenül mindig hűséges vagyok csak nem igénylem, h folyton együtt legyünk.

2018. dec. 3. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Bizonyára van olyan, akit nem zavar. Engem zavarna, mert én gyakrabban tartok igényt a másik társaságára, mint heti 3 délután. Azt én nem is hívnám párkapcsolatnak. De mondom, biztos van olyan, akinek ennyi simán elég.
2018. dec. 3. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Az sokkal inkabb, ha minden nap velem akarna lenni. Nekem is vannak elfoglaltsagaim. Inkabb kevesebb, de minosegibb egyutt toltott ido.
2018. dec. 3. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha átmeneti a dolog, akkor nem zavarna (jelenleg a párommal a tanulmányaknk miatt csak heti kétszer tudunk találkozni). De nálad nem ez a helyzet. Nekem társ kell, nem pedig valaki negyedrangú hobbija akarok lenni, magányosan egy gyerekkel majd a későbbiekben. Így nálam ez kizárt.
2018. dec. 3. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem akkor nem zavarna, ha megfelelő lenne a kommunikáció: 2-3 órában egy-egy sms-t azért küldhetünk egymásnak, vagy bármi hasonlót, csak legyünk figyelmesek egymással, ezt nem szabad hanyagolni.
2018. dec. 3. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél nem zavarna. Később azonban amikor komolyabbra fordul a dolog már eléggé. Igazából nehéz úgy megismerni meg valóban közel engedni valakit, hogy alig találkoztok. De ami jobban számít az inkább az együtt töltött idő minősége. De én nem tudnék komoly kapcsolatnak nevezni egy olyan helyzetet, amikor heti 2szer megiszunk egy kávét valahol vagy szexelünk egy fél órát aztán megy mindenki a maga dolgára. Próbálkoztam már többször ilyen kapcsolattal, de nem igazán volt jó egyik félnek sem. Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenkinek arra van ideje amire szeretné, hogy legyen. Hogyha neked ezek a hobbik ennyire fontosak az nagyon jó, de ha valóban szeretnél egy jó kapcsolatot akkor annak is legalább ugyan ennyire fontosnak kell lennie számodra.
2018. dec. 3. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Heti 3 nap/delutan egyaltalan nem keves. Nem zavarna.
2018. dec. 3. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem az elején zavarna, később nem. Különben hogy ismered meg a másikat? Párommal az első 3 évben sülve-főve együtt voltunk, majd a kapcsolat elmélyülése után kevesebbet, de minőségibb időt töltöttünk együtt, több időt szakítottunk magunkra, a hobbiainkra, munkánkra. Szerintem ezt csak akkor lehet büntetlenül megtenni, ha van már egy stabil alapotok.
2018. dec. 3. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Én úgyis szinte minden nap túlórázóm, 5 óra után érek haza, amikor nem, akkor viszont jógán vagyok, és sokszor még hétvégén is bemegyek dolgozni. Ez a szenvedélyem, nem tehetek róla. Belehalnék, ha rám akaszkodna a pasi, és minden nap akarna találkozni, nekem bőven megfelel a heti egy-két alkalom. Egy nap jó ha 2-3 óra szabadidőm jut este, azt viszont szeretem magamra szánni.
2018. dec. 3. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!