Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarja a nőket ismerkedésnél, ha a férfinak szélsőjobboldali politikai nézetei vannak?
Figyelt kérdés
23/F2017. aug. 7. 12:35
1/21 AchromaticSmarties válasza:
Minél ostobább, annál kevésbé. :)
2/21 anonim válasza:
Alapból taszítanak azok az emberek, akik a normálisnál többet foglalkoznak a politikával és még állást is foglalnak benne. Szélsőjobbosokat pedig, amióta megismertem párat, mégnagyobb ívből kerülöm, rasszisták, gyűlölködők, negatívak...
5/21 anonim válasza:
Én szélsőjobboldali(nak mondott) gondolkodású vagyok, de szerintem felesleges belevinni a politikát az ismerkedésbe, főleg a kezdeti szakaszba.
Egyébként később, ha ez szóba kerül, a lány lehet tőlem akár baloldali is, ha meg tudja magyarázni, hogy miért ezt az elvet követi, mi szimpatikus benne neki. Amíg értelmes, és van végiggondolt indoka, hogy miért azon a vonalon gondolkodik, addig nekem nem számít, melyik oldalon áll. Inkább az a jellemző, hogy engem ítélnek meg a nézeteim alapján, mint az, hogy én másokat.
23/F
6/21 anonim válasza:
Én pont szeretném a első randin tudni, hogy pazaroljam-e az időmet.
7/21 anonim válasza:
Időpazarlásként tekintesz olyan emberekre, akiknek más nézeteik vannak?
8/21 anonim válasza:
Egy párkapcsolat esetén szerintem is időpazarlás. Aki azonosulni tud ilyen nézetekkel annak a gondolkodásmódja eléggé meghatározó az élet más területein is. Vannak ilyen ismerőseim, nem a tompább agyúakból, hanem az értelmes jobbikosból. Értelmes emberek, de van egy beteg csavar a gondolkodásukban és még az érveik, kérdéseik, kifogásaik is egy kaptafára készültek. Nincs kifogásom ilyen ismerősök ellen, ha nem a politika a fő téma, de párkapcsolatot nyilván nem akarnék vele. És ez szerintem totál elfogadható a részemről, én sem sértődnék meg ha valaki azért nem akarna velem kapcsolatot mert liberális vagyok (sok mindennel nem értek egyet amúgy, a véleményemet nem a politikai hovatartozásom formálja) vagy mert hiszek Istenben (nem vagyok vallásos, de hívő) vagy mert nem eszem húst. Én megértem, ha valakinek ez nem jön be, el kéne fogadni, hogy a szélsőséges néztek meg másoknak nem jönnek be.
9/21 anonim válasza:
Akinek szélsőséges nézetei vannak, az mind időpocsékolás.
10/21 anonim válasza:
Igen, neki is és nekem is időpazarlás, mert úgysem akarok tőle semmit, ha szélsőjobbos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!