Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ismerkedésnél vagy randin volt úgy, hogy a hölgy durva (esetleg perverz) dolgot csinált?
Randin vagy ismerkedésnél nem, de az első szex meglepetés volt. A kis szerény lányka egy kiéhezett fenevad lett :D
Persze, nem bántam, de nem tettem volna rá nagy összeget, hogy egy vad szeretkezésbe ő benne lenne és ennyi mindent bevállal. 27/f
Igazából nem, max annyi, hogy látszott, hogy nem lesz mellébeszéd.
Például találkakor azzal kezdte, hogy menjünk együnk pizzát a helyi étteremben vagy rendeljünk nála? Most elég egyértelmű volt, hogy reszelés lesz.
Vagy bugyi nélkül jött, szoknyában.
Jó nektek!!
Nekem volt olyan,hogy lány káromkodott kiabált, nem tudott járni a magassarkujában, prostinak öltözött, első randira jött egy alkesz hajléktalan haverja, és köpködött...
Az első személyes találkozó végén nem messze az utcától, egy beugróban, egy lépcsőház bejáratánál smároltunk. Simán benyúlt a nadrágomba, elővette, aztán letérdelt, a szájába vette. Akkor még szűz voltam (ő ezt tudta), gondolhatod, majdnem elájultam :D. Aztán simán letolta a nadrágját, megfordult, lehajolt egy eresznek támaszkodva és rámtolatott. Gyakorlatilag az utcán vesztettem el a szüzességemet, és ami a legszürreálisabb volt, az az, hogy közben a lépcsőház ajtajának üvegében visszatükröződve láttam, ahogy egy babakocsit toló nő megáll mögöttünk ~5 méterre, nagyot néz, aztán elsiet :D.
Már nem vagyok együtt vele, de voltak más érdekes dolgai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!