Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "nagyon durva" h a 160 cm-es magasságom mellett a párom 190?
1. olcsó gondolkodású az ismerettségi köröd, normálisabb embereket kellene válogass magad köré. Igen, ez is egy kemény munka.
2. ha férfiként normálisan tudsz viselkedni, egy gentleman vagy a nőkkel, akkor a Komoly (nem rongyrázós plázatöltelék) nőket biztos, hogy érdekelni fogod.
2a. bármikor mehetsz gyógytornászhoz aki tud mutatni olyan mozdulatsort, amely növeszt, nyújt. Sőt még kosárlabdázni is mehetnél, vagy akár pár tornaeszköszt is beszerezhetnél (privátban mondhatok egy pár dolgot).
elégé sz..r körökben mozogsz, de hát te választottad őket, viseld a következményeket is érte
a kérdésre a válaszom: a te életed, a te döntésed, a te felelősséged
Ez annyira röhejes, amit az ismeretségi körödben levő nők mondanak... nem amiatt nem tudnak maguknak találni senkit, mert te egy fő magas férfit megkaparintottál magadnak. Ha nem veled lenne a srác, akkor sem feltétlenül cuppanna pont rájuk... persze, a társadalmi elvárások miatt minden nő nála magasabbat keres, és biztos frusztráló azt látni egy nőnek, hogy végre vki magasságban hozzá passzolna, de egy alacsonyabbal van. De ilyenkor a helyzetre kell dühösnek lenni, nem az alacsony lányra...
Én 157 centi vagyok, a párom 185. Nem kifejezetten magasat kerestem, de 23 év egyedüllét után ő volt az egyetlen normális, aki érdeklődött irántam... majd pont vissza fogom utasítani, hátha van pár frusztrált 180 centis nő, aki szerint jobban illene hozzájuk...
Nekem már volt az életben 165 centis barátnőm. Viszont ennek ellenére rengeteg-rengeteg 150-165 centi közötti lánytól kapom meg ismerkedés elején, hogy túl magas vagyok nekik ezért ne ismerkedjünk.
197 cm magas férfi
Csak akkor lenne furcsa, ha a csaj lenne a 190, a pasi meg a 160 😃
De ebben az esetben ez nem áll fenn, úgyhogy teljesen átlagos.
A férjem 194 én 164 vagyok. Én azt szeretem, ha egy férfi joval magasabb nálam "maga alá tud gyűrni" ahogy valaki írta, ő meg azt szereti, hogy ilyen kicsi vagyok és szinte elveszek a karjaiban.
De csatlakozom: eléggé felszínes, sz.r barátaid vannak, h emiatt szekálnak. Nálunk ez sosem jött fel...amikor gyereket vártam, néha szoba hozták, hogy ajjaj, fiú lesz, majd hogy szülod meg, ha az apjára üt...ennek sincs semmi köze hozzá...kimondottan kicsikent született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!