Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok, szerintetek ismerkedésnél el kéne titkolnom hogy egyszerű szakmunkás vagyok, vagy manapság ez annyira nem ciki?
Miért derülne ki?
Minden reggel elindul majd a lányok mellől öltönyben és irattáskával az "igazgató úr" munkába, sose derül ki.
Mégis hogy gondoltad, hogy később sem fog kiderülni? :)
Legyél csak őszinte - hidd el, hogy egy hazugság még a minden más téren jól működő kapcsolatot is tönkre tudja tenni. Elmegy rajta a bizalom.
Ráadásul vannak szakmunkás csajok is, nem hiszem, hogy a Kasszás Erzsiknek is csak akkor fogsz kelleni, ha már 25 évesen doktorid van.
21/L
Csak 20 vagyok a doktoré meg 7 éves úgyhogy 25re biztos nem lehetnék, meg amugyse :D
Nem úgy gondoltam hogy hazudnák csak nem beszélek munkáról amig nem muszály
Nem nézik le az embert emiatt?
5. Van, aki lenéz miatta, van, aki nem.
Az biztos, hogy előbb-utóbb azért szóba jön, hogy mivel foglalkozol.
Én nem tudnék egy olyannal lenni, aki lenézne amiatt, aki vagyok, és ezért hazudnom kell neki.
Semmiképp se titkolózz. Mond meg nyíltan, hogy mi a szakmád és ha kellesz akkor kellesz, ha nem akkor ennyi. Én és a családom mezőgazdaságból él és soha nem titkoltam. És bármennyire is hihetetlen, volt Dr. barátnőm is.
Meg ahogy leírták, úgy is felmerül ez a kérdés előbb-utóbb, nincs értelme titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!