Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki a szingliség?
Imádom a szingli életet szabadabbnak érzem magam,többet ismerkedhetek bulizhatok féltékenység nélkül stb..és már 1 éve szingli életmódot folytatok és nem szégyellem hogy nincs párom
Mások inkább hazudnak minthogy bevallják hogy szinglik
Mert sajnos a hazai társadalomban sok ember van aki társ vagy kapcsolatfüggő, csak ezt vagy nem tudja vagy nem hajlandó beismerni.
Az oka annyi, hogy az önbecsülésük biztos nincs rendben. Akkor érzi magát valakinek, ha van párja.
Mert mi történik ha elhagyja a párja? Egyből kevésnek érzi magát.
Ha tényleg úgy vélekedsz a dologról ahogy írod, akkor azzal nincsen semmi baj. Nem függsz külsőségektől. A magad értékét sose a külsőségektől és más emberektől várd!
Szerintem sokkal cikibb, ha valaki fölveszi a mindenhappy-álarcot, hogy ne lássák, hogy odabent nyomorog.
Szinglinek lenni nem ciki. Csak rossz. Ez ilyen egyszerű.
Azt hazudni, hogy a szingliség jó. Nna, az ciki.
A cikiséget én sem tapasztaltam de azt igen h mások (fölég a család fanatikusok) folyton belepofáznak a magánéletedbe. Ezért én nem beszélek a magánéletmóröl senkinek.
Már én is kaptam ilyeneket h mikor nősülsz meg ?
De nem mondtam semmit. Am meg soha inkább a halál de a szabadságomat nem adom. Hülye lennék a kötelező szarok után mint munka, takarítás , számlák fizetése... meg ilyenek.
Azt tehetek amit csak akarok és akkor amikor csak akarom. Nem fogok felvenni egy társadalmi elvárást csak azért h másoknak jó legyen.
Am meg sose érdekelt h mások mit gondolnak rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!