Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha túl sokat mosolygok, akár beszélgetés közben, akár csak nap közben?
Ha csajra, az annyira nem.Palira mosolyognod férfiként...hát, remélem nem lesz szerencsénk, mert az ilyet nem kedvelem.
Megoldásnak javaslom gondold azt a figyelés mellett, hogy temetésen vagy.Ott csak nem vigyorogsz:DDD
Nem értem a problémádat.
Mi az, hogy nincs értelme?
Kit érdekel, ha mások nem viszonozzák pl? Engem sosem érdekelt. SÉ tudod miért? Mert egy csomó ember szociális készsége zero,nulla..Renegteg ember nem is való pl ügyfelekhez, vagy ahol emberekkel kell foglalkozni.
Én viszont ebben jó vagyok és általában szeretnek is.
Tudom, hogy kell az emberekkel bánni, akkor is, ha szúrósabbak.Sokan nem tudják, nem jók ebben, pedig ezek is készségek.
Én is mosolygós lány vagyok, és nem változtatnám meg semmilyen ostoba ember kedvéért sem (az mindig van). És bizony, hogy pozitív hatást kelt.
Arról nem is beszélve, hogy a mosoly rád is visszahat ám, nemcsak másokra... Ergó a saját kedved is önkéntelenül jobb, ha mosolyogsz.
Vagy ülj fapovál egész nap. Olyan nincs, hogy nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!