Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 2 éves kapcsolat után 1 év szingliség sok idő?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy mostmár nagyon szeretnék komoly kapcsolatot. Volt egy 2 éves kapcsolatom 1 éve lett vége és már nagyon hiányzik, hogy legyen megint olyan. Olyan nehéz találni valakit és kezdem elveszíteni a reményt, hogy lehet újra hosszú párkapcsolatom egy rendes sráccal. Az egy év egyedüllét szerintetek is sok 2 év után? Ti hosszabb kapcsolat után mennyi idő után találtatok párt?2017. máj. 21. 21:02
1/3 anonim válasza:
1 év után én oda jutottam, hogy soha nem kell senki, és ez az állapot már 7 éve tart.. nem is érzem úgy, hogy változtatni akarok rajta!
2/3 anonim válasza:
Süt belőled a pesszimizmus és a negativizmus.
Ha most azt mondom, hogy sok, akkor mit fogsz csinálni?
Ha most azt mondom, hogy nem sok, akkor mit fogsz csinálni?
A te életed kislány, azt csinálsz, amit akarsz, senkinek semmi köze és beleszólása nincs ebbe.
Miért érzed soknak? Ha annyira sok lett volna az az egy év, akkor már rég nem töltötted volna ki azt az egy évet szingliségre. :)
Csak ne legyél kapcsolatfüggő.
Megfogalmaztad már nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkezzen a leendő párod? Ha nem, akkor tedd meg és vonzd be magadnak a párod.
3/3 anonim válasza:
Három hónap múlva lesz egy éve, hogy vége lett egy két éves kapcsolatomnak, nekem nem tűnik olyan sok időnek. Nincs szükségem valakire hogy jól érezzem magam, sőt sokszor csak a macera van egy kapcsolattal. Ennek ellenére azért örülnék, ha még 30 éves korom előtt megtalálnám a "nagy ő-t".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!