Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú szingliség után új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú szingliség után új kapcsolat?

Figyelt kérdés

nekem egy kicsit félelmetesnek tűnik :D hosszú hónapok óta szingli vagyok. azt hittem, rossz lesz, tévedtem. élvezem :) viszont egy ideje már szeretnék újra szerelmes lenni. most el is hívott randira a srác, aki tetszik. de egy kicsit megtorpantam. akarom meg minden, de furcsa lesz újra foglaltnak lenni.

éreztetek már hasonlóan?

19/L

2014. szept. 14. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
van ilyen, csak add magad, oldódj fel, élvezd ki, és ha a srác fellobbant benned valamit csak akkor gondolkodj tovább kapcsolat felé. de az jó hogy elvagy magad, bárcsak énis elmondhatnám ezt magamról de én sokszor nagyon magányos vagyok sajna és hiányzik a kapcsolat :( de nem itt sírok :D na mindegy. sok sikert kívánok :) 19/f
2014. szept. 14. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Hosszú hónapok? Nekem volt, hogy 4 évig nem volt senkim :)

Egyébként meg vágj bele, majd kialakul, hogy mennyire lesz rossz újra kapcsolatban lenni.

2014. szept. 14. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Hosszú hónapok mármint nálad hány napból áll egy hónap? Hát hallod nem vagy te már vén lány? Mi az hogy hosszú hónapok? Ha évekről beszélnél akkor érteném.
2014. szept. 14. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat :)

nekem nem volt még ilyen hosszú szingliségem, legalábbis az első barátom óta. ezért nekem már fél év hosszúnak számít.

2014. szept. 14. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!