Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Őszinte válaszok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Őszinte válaszok érdekelnének! Mennyire számít a külső ismerkedésnél számotokra?

Figyelt kérdés

Először is kérnék minden olvasót, ne pontozzon le senkit azért mert valaki a véleményét írja le (ha a kérdésre válaszol)!

A kérdés adott! Anonim oldal révén szeretnék őszinte válaszokat kapni.

Érdekelne ismerkedésnél kizáró ok-e ha valaki enyhén alultáplált/túlsúlyos esetleg kövér/(kórosan) alultáplált.

Mi az ami még belefér külső tekintetében, feltételezve hogy a belsőt (még!) nem ismerjük? Mi az ami kizáró ok?

2017. jún. 11. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%

"a külső belső nélkül nem sok"

A kórósan kövér és alultáplált ember számomra beteg, nem vonzalom tárgya.

2017. jún. 11. 21:04
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Számít a külső, mert nem vagyok vak, de nem egy média-etalont várok el. Az sem érdekel, hogy másoknak mi a véleményük, az a lényeg, hogy számomra legyen vonzó kívül-belül, meg úgy egyben az egész ember. A külsőd is hozzád tartozik, ugyanúgy, ahogy pl. a viselkedésed, nem lehet függetleníteni. Egy óra is úgy teljes számunkra, ha valahogy mutatja az időt, az nem elég, ha csak halljuk, hogy ketyeg, de nem tudjuk megnézni, mennyit mutat.
2017. jún. 11. 21:06
 3/20 A kérdező kommentje:

"a külső belső nélkül nem sok"

Tudom, én is így gondolkozom, de ha valakit meglátsz és esetleg kezdeményez nálad (ekkor még nem ismered milyen), akkor van akit elküldesz (mert külsőre 100% nem jön be) és van aki a "megfelelő" kategória és megismered jobban.

Ez a határ érdekel igazából.

2017. jún. 11. 21:09
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Például a nagyfőnökömet elutasítanám, mert legalább 3x akkora, mint én, de szerencsére ez nem fenyeget, hogy ő kezdeményezzen, mert boldog családapa, az asszonyka is teltebb alkat.
2017. jún. 11. 21:11
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Nálam súly szempontjából (már ha ezt hoztad fel példának) csak az lenne kizáró ok, ha annyira túlsúlyos lenne az illető, hogy az ágyból sem tudna kikelni segítség nélkül. Na de ilyenekkel meg nem találkozok az utcán úgysem, mivel a házukat sem bírják elhagyni, szóval esély sincs rá, hogy udvaroljon nekem az egyik.
2017. jún. 11. 21:12
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Persze h, valamilyen szinten számít, kell h vonzódjak hozzá. Ha betegség miatt ilyen, akkor azt nagyon sajnálom. De ha saját maga miatt, akkor sajnos kizáró ok. Ha én tudom tartani az egészséges szintet, akkor ő is tudni fogja :)
2017. jún. 11. 21:26
 7/20 1112 ***** válasza:
65%
Hát tudjak vonzódni hozzá. Legyen jóképű, és kedves is legyen az arca, ne csak a vonásai számomra szépek. Lehet vékony is meg húsos, de egyiket se annyira, hogy sajnáljam, és túlizmos se legyen lehetőleg, mert az már természetellenes hatást kelt, nem szeretem; meg az is természetellenesen néz ki, hogyha divatozni akar a hajával. De lehetőleg az öltözékével se divatozzon. Legyen, szép, natúr, férfias; kellemes férfierőt sugározzon, ha ránézek, ne legyen egy bájgúnár. Szép, egyszerű, letisztult, sima stílusa legyen, ami nem követ semmilyen "style"-t, csak úgy van, és egyszerű, és jól esik ránézni. A fülbevaló a pasik nagy százalékának nem áll jól, tehát kár vele kisérletezni, minél kevesebb ékszer van rajtad, annál jobb. Legyen kedves, barátságos ábrázatot; hogy az jöjjön le rólad, hogy te egy jószívű, megértő ember vagy, nem akarsz menősködni, jó veled beszélgetni, lehet veled igazi, mély beszélgetéseket folytatni, lelkizni is akár. Lehetőleg ne dohányozzál; tetoválásból is minél kevesebb legyen rajtad; szóval nem kell itten hajzselézés meg giccs a számomra. De nem mondom, hogy esélytelen egyébként teljesen, de a letisztult, natúr stílust kedvelem. Na jó, a rockerek még szépek őrajtuk kívül. Meg nekem nem kell pl olyan "alfahímnek" lenni, azt szeretem, hogyha az jön le valakiről, hogy meri az érzelmeit megélni, nekem ez nagyon fontos; és hogy legyen tényleg olyan szelíd természetű, akiben nincs ártó, kötözködős szándék, hanem cuki, tényleg jóindulatú. Ne akarjon ilyen népszerű, menőgyerek meg partyarc lenni, csak legyen önmaga, és azokkal barátkozzon, akik úgyis elfogadják. Ezenkívül tényleg azt lássam rajta, hogy őszinte. Amúgy szeretem a humoros pasikat, de jóízlésű humora legyen, hogyha poénkodik sose legyen bántó. Meg azért talán túl komolytalan se legyen, aki mindent elpoénkodik. Tehát tényleg, lehessen vele értelmesen elbeszélgetni. Figyeljen oda rám, és utána ha kialakult valami saját véleménye, akkor nyugodtan ossza meg velem. Mert nyilván érdemes meghallgatni a másiknak a véleményét, hogyha összetartozunk, egy pár vagyunk; és akkor őszinte véleményt mondjon ám, ne azt, ami általánosan elfogadott, meg már-már "elvárt", mert különben kinézik, ha nem azt mondja. Egyébként a tekintet is számít, egy hideg, egoistás tekintet, amiben nem látom az embernek a lelkét, már teljesen kizáró ok nálam. Kedvesség tükröződjön a szemében. Hogyha nem az tükröződik, akkor még akkor nincs dolgunk egymással.
2017. jún. 11. 21:30
 8/20 1112 ***** válasza:
58%
*Ja amúgy lehet simán elegáns is, ha neki úgy esik jól, az is még belefér a 'natúr' kategóriába, és tud nagyon jól, kellemesen kinézni.
2017. jún. 11. 21:31
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Az első vagyok, nem értem miért lettem lepontozva. Vonzalom vagy van vagy nincs, az szerintem nem alakul ki útközben. És ez nem a másik "szépségétől" függ. Ha valaki leszólít, vagy vonzódok hozzá vagy nem, vagy bejön vagy nem, a másik illata dönt alapvetően hogy vonzódunk e a másikhoz, magyarul nem mi döntünk. Viszont lehet hogy útközben kiderül hogy igazából egy tök nagy s..gfej, vagy nem lehet vele beszélgetni semmiről, vagy bármi. Akkor viszont lehet akármilyen jóképű, nem kellene, mert nekem sokkal fontosabb az hogy valaki jó ember legyen, humoros, meglegyen a közös hang, a bizsergés, minthogy egy adonisz mellett feküdjek le esténként. Érted?! Pesrez valami alapján elkezdek vonzódni a másikhoz, de ez nem feltétlen kinézet, és ez elég kevés a boldogsághoz.
2017. jún. 11. 21:38
 10/20 A legrosszabb ***** válasza:
77%
#7: Valahogy ezekből a női hozzászólásokból azt szűröm le, hogy egymillióból úgy 2-3 férfira illik a leírás, de pontosíthatnál még jobban, és akkor ez a szám nem 2-3 lesz, hanem NULLA! Sikeres tűkeresést kívánok a szénakazalban.
2017. jún. 11. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!