Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők! Őszinte válaszok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Őszinte válaszok érdekelnének! Mennyire számít a külső ismerkedésnél számotokra?

Figyelt kérdés

Először is kérnék minden olvasót, ne pontozzon le senkit azért mert valaki a véleményét írja le (ha a kérdésre válaszol)!

A kérdés adott! Anonim oldal révén szeretnék őszinte válaszokat kapni.

Érdekelne ismerkedésnél kizáró ok-e ha valaki enyhén alultáplált/túlsúlyos esetleg kövér/(kórosan) alultáplált.

Mi az ami még belefér külső tekintetében, feltételezve hogy a belsőt (még!) nem ismerjük? Mi az ami kizáró ok?

2017. jún. 11. 20:57
1 2
 11/20 1112 ***** válasza:
100%

#10, 7-es vagyok; aki nem felel meg a kritériumaimnak, az nem kell. Egyébként nincs pl konkrét arcforma, ami tetszik; a legváltozatosabb arcú emberek tudnak tetszeni. Szóval amúgy vagy egyedül, vagy valaki olyannal, aki a kritériumaimnak megfelel. Nekem szükségem van ezekre a tulajdonságokra a másikban, hogy kellemesen, békésen tudjunk együtt élni. Csak a számomra ideális társsal jönnék össze, akivel belsőleg is egyhullámhosszon vagyunk, és külsőleg is vonz valamennyire, és lelkileg össze tudunk kapcsolódni, össze tudunk fonódni. Amúgy igen, az örökölt genetikája is kell hogy tetsszen, vagy hát ha esetleg plasztikázva van, akkoris, esztétikus legyen a végeredmény, tehát tudjak vonzódni hozzá; egy túl egós emberhez például amúgy nem tudok, és az látszik a szemében is; szerintem alap dolgokat várok el tényleg, amik nekem az alapok. Amúgy, ha olyan a fejformája, mert pl tudok egyvalakit, akin konkrétan egyféle frizura mutat jól, -nagyon jó indulattal 2-; ja de ő mondjuk nem is zselézi, most jut eszembe, hanem úgy van direkt vágva.

Na szóval férfias +ízléses öltözködési stílusa legyen,- de ez a kettő, a férfias meg az ízléses egy pasin úgyis együtt jár- szépek legyenek a vonásai, kedves arca legyen, ne túl húsos, ne túl sovány, ne túl kigyúrt. Meg azért valamennyi intelligencia is tükröződjön a szemében, plusz ne divatozzon. Ennyi lenne, szerintem ezek nem nagy elvárások.

Belsőt illetően meg szintén kedves, aranyos, jóindulatú, őszinte, megértő, hűséges, figyelmes, empatikus, szerény, szelíd, intelligens, érzelemgazdag lelkivilágú

2017. jún. 11. 22:19
 12/20 1112 ***** válasza:
*ja és zuhanyozzon 1, 2 vagy max 3 naponta lehetőleg :) Egyszer láttam egy csajt, akinek 2-3 mm-es zsírréteg volt a haján, -nem volt kellemes látvány - azt is olyan gyakran mossa tehát a pasi, ami ahhoz kell, hogy ne tocsogjon a zsírtól.
2017. jún. 11. 22:23
 13/20 1112 ***** válasza:
*Jut eszembe, bocsi, hogy már elküldtem, 7-8.vagyok még mindig, a kopaszság is van, akinek jól áll egyébként, de nem minden fejformához passzol; meg amúgy nekem tetszik, ha valakinek van haja; amúgy régebben nem értettem, hogy pl a Dobrády Ákosnak miért nincs haja, hát mer jól áll neki, de ez nem mindenkinek, de neki pl jól áll.
2017. jún. 11. 22:25
 14/20 A legrosszabb ***** válasza:
18%

#11: Számokban kifejezőbbek lennének az igényeid:

- minimum 187,49 centis testmagasság

- minimum 46,87 centis bicepszkerület

- #3B3C24 színkódú barna hajszín

- #A7856A színkódú barna bőrszín

- 100 méter sprint minimum 10,2 másodperc alatt

- minimum 624335 forintos havi fizu

- maximum 5,72 centis hajhossz

- League of Legendsben minimum boszorkánymester szint

- minimum 1819 FB ismerős

- minimum 72583 Youtube követő

- minimum 4,2 másodperc alatt 100-on tetszőleges autóval

2017. jún. 11. 22:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem számít a külső, van pár dolog amiből nem tudok és nem is akarok engedni. Az egyik ilyen a sportos testalkat. Nem csak azért mert esztétikailag szebb és jobban felizgat hanem mert az alkat az életmód tükre (legtöbb esetben, vannak kivételek de a legtöbb embernél csupán az életmódján múlik). Számomra fontos az egészséges táplálkozás és a sport, szeretném ha a párom is hasonlóan gondolkodna. A másik hogy legyen haja. Nem tudom miért de engem nagyon taszít a kopaszság, erről tényleg nem tehetek, de egyszerűen rosszul vagyok tőle. A harmadik szempont hogy legyen nálam magasabb, de mivel én nem vagyok annyira magas (165cm) így ez nem szokott azért problémát okozni. Aztán ami a legfontosabb az ápoltság, bár ez annyira alap hogy talán nem is kell mondani. Nekem az ápoltságba beletartozik olyasmi is mint pl ép fogak, ezt meg lehet csináltatni, nem fogadom el ha valaki nem törődik vele. A testszőrzete ne legyen túl sok, a háton és a vállakon nem fogadom el a szőrt, máshol lehet de csak normális mértékben. Az arca legyen szimpatikus, a tekintete és a mosolya fogjon meg, de itt nincsenek konkrét dolgok, valakire ránézek és érzem hogy bejön vagy nem. És végére még ide kell tennem hogy legyen egészséges, mivel szeretnék gyerekeket fontos nekem hogy mind a ketten egészségesek legyünk. Ja és ne legyen több mint 5 évvel idősebb nálam, az idős pasik (még) nem tetszenek.
2017. jún. 11. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
68%

Neked még beleférne ha csak 3 naponta zuhanyozna? Jézusom, én szóba nem állnék olyannal aki nem zuhanyzik minden nap.

2017. jún. 11. 23:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyira számít, amennyiben egészségét, és higiéniáját tükrözi.

Szóval lehetett szőke barna alacsony magas kopasz hosszú hajú, tökmindegy, mert a személyisége számított.

Elvárás csak hogy ne legyen (nagyon) dagadt, mosdatlan, rossz fogú.

2017. jún. 11. 23:43
 18/20 1112 ***** válasza:
100%
Na jó, ezt átgondoltam, akikkel most élek "család" címszó alatt, akiket nem én választottam,akik közé beszülettem, most csak miattuk gondolkodtam így, ilyen keretek között. De amúgy átgondoltam, ha már különköltöznék és együtt élnék valakivel, akkor már valószínűleg megengedhetném magamnak, hogy minden nap fürödjek; és talán akkor el is lenne várva, mert asszem, szeretkezés úgy lehet a legjobb, hogy mindig full frissen.
2017. jún. 11. 23:45
 19/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Eléggé.

Nyilván.

Első látásra mégis mi keltse fel az érdeklődésem? A személyisége? lol.

2017. jún. 12. 13:19
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Testalkat nem nagyon érdekel, ne legyen egyszerre sovány is meg alacsony is. Arcra legyen jóképű, de nem túl jófiús kinézetű. Szeretem a szakállat meg a sötét hajat.

Utálom a loafer típusú cipőket.

2017. jún. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!