Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Őszinte válaszok érdekelnének! Mennyire számít a külső ismerkedésnél számotokra?
Először is kérnék minden olvasót, ne pontozzon le senkit azért mert valaki a véleményét írja le (ha a kérdésre válaszol)!
A kérdés adott! Anonim oldal révén szeretnék őszinte válaszokat kapni.
Érdekelne ismerkedésnél kizáró ok-e ha valaki enyhén alultáplált/túlsúlyos esetleg kövér/(kórosan) alultáplált.
Mi az ami még belefér külső tekintetében, feltételezve hogy a belsőt (még!) nem ismerjük? Mi az ami kizáró ok?
#10, 7-es vagyok; aki nem felel meg a kritériumaimnak, az nem kell. Egyébként nincs pl konkrét arcforma, ami tetszik; a legváltozatosabb arcú emberek tudnak tetszeni. Szóval amúgy vagy egyedül, vagy valaki olyannal, aki a kritériumaimnak megfelel. Nekem szükségem van ezekre a tulajdonságokra a másikban, hogy kellemesen, békésen tudjunk együtt élni. Csak a számomra ideális társsal jönnék össze, akivel belsőleg is egyhullámhosszon vagyunk, és külsőleg is vonz valamennyire, és lelkileg össze tudunk kapcsolódni, össze tudunk fonódni. Amúgy igen, az örökölt genetikája is kell hogy tetsszen, vagy hát ha esetleg plasztikázva van, akkoris, esztétikus legyen a végeredmény, tehát tudjak vonzódni hozzá; egy túl egós emberhez például amúgy nem tudok, és az látszik a szemében is; szerintem alap dolgokat várok el tényleg, amik nekem az alapok. Amúgy, ha olyan a fejformája, mert pl tudok egyvalakit, akin konkrétan egyféle frizura mutat jól, -nagyon jó indulattal 2-; ja de ő mondjuk nem is zselézi, most jut eszembe, hanem úgy van direkt vágva.
Na szóval férfias +ízléses öltözködési stílusa legyen,- de ez a kettő, a férfias meg az ízléses egy pasin úgyis együtt jár- szépek legyenek a vonásai, kedves arca legyen, ne túl húsos, ne túl sovány, ne túl kigyúrt. Meg azért valamennyi intelligencia is tükröződjön a szemében, plusz ne divatozzon. Ennyi lenne, szerintem ezek nem nagy elvárások.
Belsőt illetően meg szintén kedves, aranyos, jóindulatú, őszinte, megértő, hűséges, figyelmes, empatikus, szerény, szelíd, intelligens, érzelemgazdag lelkivilágú
#11: Számokban kifejezőbbek lennének az igényeid:
- minimum 187,49 centis testmagasság
- minimum 46,87 centis bicepszkerület
- #3B3C24 színkódú barna hajszín
- #A7856A színkódú barna bőrszín
- 100 méter sprint minimum 10,2 másodperc alatt
- minimum 624335 forintos havi fizu
- maximum 5,72 centis hajhossz
- League of Legendsben minimum boszorkánymester szint
- minimum 1819 FB ismerős
- minimum 72583 Youtube követő
- minimum 4,2 másodperc alatt 100-on tetszőleges autóval
Neked még beleférne ha csak 3 naponta zuhanyozna? Jézusom, én szóba nem állnék olyannal aki nem zuhanyzik minden nap.
Csak annyira számít, amennyiben egészségét, és higiéniáját tükrözi.
Szóval lehetett szőke barna alacsony magas kopasz hosszú hajú, tökmindegy, mert a személyisége számított.
Elvárás csak hogy ne legyen (nagyon) dagadt, mosdatlan, rossz fogú.
Eléggé.
Nyilván.
Első látásra mégis mi keltse fel az érdeklődésem? A személyisége? lol.
Testalkat nem nagyon érdekel, ne legyen egyszerre sovány is meg alacsony is. Arcra legyen jóképű, de nem túl jófiús kinézetű. Szeretem a szakállat meg a sötét hajat.
Utálom a loafer típusú cipőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!