Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavarja a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarja a nőket ismerkedésnél, ha a férfinak szélsőjobboldali politikai nézetei vannak?

Figyelt kérdés
23/F
2017. aug. 7. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

#8: Ez korrekt válasz, köszönöm!

2017. aug. 7. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:
38%

Én mindennemű szélsőséget kerülök, mert tudatlanságból, elfogultságból fakad. Aki szélsőséges nézeteket vall, az általában nem kíváncsi mások nézőpontjára csak szajkózza a magáét indulatosan.

Én személy szerint irtó primitív dolognak tartom, ha valaki egy másik embert a neme, a vallása ,bőrszíne, szexuális beállítottsága, vagy teszem azt az öltözködése alapján ítél meg/ illetve el, csak hogy magát jobbnak érezhesse, és legyen kit utáli és hibáztatni.

Rossz tapasztalata, negatív véleménye bizonyos csoportokról mindenkinek lehet, de ha ezt valaki nem tudja a helyén kezelni, ott gondok vannak.

2017. aug. 7. 13:31
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Engem zavarna. 27/N
2017. aug. 7. 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

Engem zavarna, éppen úgy mint a szélsőliberalizmus és a kommunizmus is.

Dunába az összessel.

2017. aug. 7. 14:21
 15/21 anonim ***** válasza:
3%
Attol fugg hanyas bmw-d van.
2017. aug. 7. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon zavarna.
2017. aug. 7. 14:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Nos akinek hasonló nézetei vannak azt nyilván nem zavarja, akinek meg pont ellentétes azzal meg nem valószínű, hogy tartós lesz a kapcsolat. Ez tényleg ilyen bonyolult?
2017. aug. 7. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarja, ha a nő is, sőt előny!
2017. aug. 7. 15:46
 19/21 anonim ***** válasza:
12%

14es vagyok, jöttek a bolsevik kutyák lepontozni.

Inkább menjetek Észak Koreába :D

2017. aug. 7. 15:54
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

"szélső"-akármilyenekkel még barátkozni se nagyon szeretek.

Ha valaki jobboldali érzelmű, vagy baloldali érzelmű, az tök belefér, amíg vannak értelmes érvei, és gondolkozva foglalkozik a politikával, nem bújja egy párt/eszme fenekét se, hanem önállóan képes eldönteni, hogy xy felvetés, ötlet, javaslat, irányzat jó-e vagy sem.

Nem szeretem az önálló gondolatok nélküli embereket, se a gyűlölködőket - ez a kettő tulajdonság pedig elég gyakori a szélsőjobbosok körében (is). Ráadásul ők is köpködnének rám, hogy "libtard" vagyok, szóval úgyse egymást keresnénk. :D

2017. aug. 7. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!