Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél, friss kapcsolatnál mikor mondanátok el a férfinak, ha korábban volt abosztuszotok?
Elmondanátok egyáltalán? Szerintem azért ez egy olyan információ, ami kihathat a későbbiekre, joga van tudni. Még az első pár randi alkalmával tisztáznátok vagy csak később, mikor már minden "sínen" van? Mennyire mennétek bele a részletekbe? (Magatoktól is részleteznétek vagy csak akkor, ha kérdez?)
A kérdés fiktív, baráti társaságban merült fel, ezért érdekel.
Ha nincs kihatással a termékenységére a továbbiakban, akkor szerintem egész nyugodtan megtarthatja magának. Egyéb esetben nem hiszem, hogy a férfit ez érintené párkapcsolat esetén.
30/f
remélem az új pasival sem tervezel gyereket.
ha egyszer már megölted a saját gyerekedet (tök mindegy milyen ok miatt), akkor remélem annyi önkritika van benned, hogy nem szülsz, és nem akarsz anya lenni.
nem vagyok vallásos, ateista vagyok.
és eléggé liberális gondolkodású, az eutanáziát például pártolom, mert ott egy felnőtt ember hozhat életvégi döntést, és saját magáról dönt.
de amikor egy nő megöleti a saját magzatát, és az élet a fogantatástól indul, nem onnan kezdődik, hogy megszületik, mert közben él, növekszik, fejlődik a 9 hónap során, szóval aki ezt megteszi a saját húsával-vérével, ennél nagyobb barbárságot nem tudok elképzelni.
ma már jó, biztonságos fogamzásgátlók vannak, ha semmiképp nem akarsz gyereket, vagy ha becsúszik, örökbe adhatod, mások szívesen felnevelik.
rengeteg lehetőség van.
de ha megölted, az számomra kegyetlen tett.
és erről talán nem ártana az új pasidnak tudnia...
merd felvállalni, ha szerinted ez nem durva.
és bizonyára szerinted nem olyan durva, ha volt szíved megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!