Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésnél, friss kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél, friss kapcsolatnál mikor mondanátok el a férfinak, ha korábban volt abosztuszotok?

Figyelt kérdés

Elmondanátok egyáltalán? Szerintem azért ez egy olyan információ, ami kihathat a későbbiekre, joga van tudni. Még az első pár randi alkalmával tisztáznátok vagy csak később, mikor már minden "sínen" van? Mennyire mennétek bele a részletekbe? (Magatoktól is részleteznétek vagy csak akkor, ha kérdez?)

A kérdés fiktív, baráti társaságban merült fel, ezért érdekel.

2017. júl. 15. 19:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
35%
Nem mondanám el, ha lett volna ilyen. De nem is akarok gyereket.
2017. júl. 15. 19:29
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem mondanám el,ez magánügy.
2017. júl. 15. 19:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs kihatással a termékenységére a továbbiakban, akkor szerintem egész nyugodtan megtarthatja magának. Egyéb esetben nem hiszem, hogy a férfit ez érintené párkapcsolat esetén.

30/f

2017. júl. 15. 19:51
 4/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem mondanám el neki, ez eléggé intim magánügy.
2017. júl. 15. 19:53
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem mondanám el, sajnos a legtöbb férfi elítélően vélekedik erről, mivel az ismereteik hiányosak.
2017. júl. 15. 19:54
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Már az első pár levélváltáskor megemlíteném, vagy a legelső randikor, ugyanis én soha nem akarok gyereket és nem is szeretem őket. Az egyik legfontosabb szempont, hogy ebben egyezzünk a párommal és mivel ő is olyan mint én, nyugodtan felvállalhatom magam. Sőt, azt is megszoktam említeni már az első randi alkalmával, hogy el akarom köttetni a petevezetékem. Magamtól is szeretek ilyenekről beszélni, ha nem ősanyákkal és apákkal hoz össze a sors. (Tőlük nem sok jóra számíthat a magamfajta, jön az, hogy önző vagyok, nem vagyok elég érett, majd még meggondolom magam, fogyamagyar, nem lesz aki rám nyissa az ajtót öregkoromra, egy karrierista femináci vagyok, vagy nem is vagyok igazi nő, az ilyen jobb is ha nem szaporodik - mármint én, nem lesz aki kitermelje a nyugdíjat, dehát ez a női princípium, stb.)
2017. júl. 15. 20:45
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
Pasi vagyok, de én úgy gondolom nem kell elmondani, maximum ha nem jön össze/elmegy a közös baba!
2017. júl. 15. 20:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szoba kerul nem tagadnam le, es elmondanam, de direkt nem hoznam fel a temat.
2017. júl. 15. 20:54
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb akkor, amikor a védekezést megbeszélitek.
2017. júl. 15. 20:57
 10/20 anonim ***** válasza:
15%

remélem az új pasival sem tervezel gyereket.

ha egyszer már megölted a saját gyerekedet (tök mindegy milyen ok miatt), akkor remélem annyi önkritika van benned, hogy nem szülsz, és nem akarsz anya lenni.

nem vagyok vallásos, ateista vagyok.

és eléggé liberális gondolkodású, az eutanáziát például pártolom, mert ott egy felnőtt ember hozhat életvégi döntést, és saját magáról dönt.

de amikor egy nő megöleti a saját magzatát, és az élet a fogantatástól indul, nem onnan kezdődik, hogy megszületik, mert közben él, növekszik, fejlődik a 9 hónap során, szóval aki ezt megteszi a saját húsával-vérével, ennél nagyobb barbárságot nem tudok elképzelni.

ma már jó, biztonságos fogamzásgátlók vannak, ha semmiképp nem akarsz gyereket, vagy ha becsúszik, örökbe adhatod, mások szívesen felnevelik.

rengeteg lehetőség van.

de ha megölted, az számomra kegyetlen tett.

és erről talán nem ártana az új pasidnak tudnia...

merd felvállalni, ha szerinted ez nem durva.

és bizonyára szerinted nem olyan durva, ha volt szíved megtenni.

2017. júl. 15. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!