Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél, friss kapcsolatnál mikor mondanátok el a férfinak, ha korábban volt abosztuszotok?
Elmondanátok egyáltalán? Szerintem azért ez egy olyan információ, ami kihathat a későbbiekre, joga van tudni. Még az első pár randi alkalmával tisztáznátok vagy csak később, mikor már minden "sínen" van? Mennyire mennétek bele a részletekbe? (Magatoktól is részleteznétek vagy csak akkor, ha kérdez?)
A kérdés fiktív, baráti társaságban merült fel, ezért érdekel.
Elmondtam, amikor szóba került. Magamtól nem hoztam volna fel, mert igazából nincs rá hatással. Neki is lehetett volna egy gyereke az akkori barátnőjével, ők sem tartották meg.
A 10-esnek annyit kívánok, hogy kerüljön hasonló döntéshelyzetbe. Ugyanilyenbe nem fog, mert pasiból van, de hasonlóba extrém körülmények között talán. Ne is jósold meg előre, hogy mit tennél, fogalmad sem lehet, amíg nem vagy benne.
"A 10-esnek annyit kívánok, hogy kerüljön hasonló döntéshelyzetbe. Ugyanilyenbe nem fog, mert pasiból van..."
nő vagyok!
lehet pampogni, de ezt a döntést az illető hozta meg, kár mást hibáztatni.
ha nincs kedve, pénze felnevelni, örökbe adja.
ennyi!
ha meg nem akar gyereket, védekezés mellett basszon csak.
de nekem senki ne mondja, hogy egy ilyen nő, aki megöli a saját magzatát, megérdemli, hogy újra teherbe essen, és gyereke legyen.
az ilyennek ne legyen gyereke!
már levizsgázott egyszer anyaságból, és elbukott.
"De te emberségből buktál meg."
szerintem te nem vagy teljesen komplett.
az életet és a gyermeket életét védelmezem, és szerinted én nem vagyok emberséges??!!!
mert aki megöli a gyerekét az emberségesebb nálam??
na ne röhögtess!
ha meg neked is volt abortuszod, akkor persze megértem, hogy támadsz most, mert nehéz elviselni az igazságot.
egyszer a nők lapjában jelent meg erről egycikk, ott a nő legalább szembenézett a tetteivel, mikor úgy nyilatkozott "négyszeres gyilkos vagyok"
4 abortusz után...
Először is, egy szervek nélküli sejtcsomót ne nevezzünk már gyereknek. Jogilag sem számít akkor még embernek, a születés után számolják vissza a fogantatást. Másodszor, védekezés mellett is teherbe lehet esni, még művi meddővé tételen átesett emberekkel is előfordult már, pedig az aztán egy elég végleges döntés (főleg a nőknél), akkor ne lepődjünk meg, ha spirál vagy gyógyszer mellett is megtörténik.
Harmadszor, én nem tervezek gyereket, és ezt az első randik valamelyikén tisztázni is szoktam, innentől kezdve pedig a pasinak semmi köze ahhoz, hogy volt-e abortuszom korábban. Rá nincs kihatással, a kapcsolatunkra sincs, és magánügy. Én se kérdezem meg, hogy volt-e olyan exe, akit teherbe ejtett, és abortusz lett belőle. Ha rákérdezne, nem tagadnám, de azt is hozzátenném, hogy nem rá tartozik, így nem fogom részletezni. Valószínűleg egyébként se egy vidám emlék lenne, hogy annyira mesélni akarnék róla.
nem tudom elmondanám-e vagy sem, mert nem volt abortuszom, nem tudom milyen hatással lenne rám.
az viszont biztos, hogy nem jönnék össze olyannal, akinél a kapcsolatunkra ez hatással lenne, és pl ezért elítélne vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!