Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autója egy férfinak, az mennyire kizáró ok az ismerkedésnél?
Felénk jár a sárga busz is, szóval nem zavar. :"D
Viccen kívül: elsős koromtól kezdve bejárós vagyok, megszoktam a tömegközlekedést, bár nekünk van autónk, de inkább anya használja/bevásárolni megyünk vele.
Sokszor könnyebbséget ad egy kocsi, például azt, hogy nem vagy menetrendhez kötve, így a jövőben szeretnék én is vásárolni egyet, de ismerkedésnél egyáltalán nem kizáró ok, ha a másik félnek nincs. Könnyebb az élet kocsival, de nélküle is simán meg lehet lenni szerintem, kapcsolatokban meg pont nem az a lényeg. (Legalábbis nekem, biztos van, akinek más az értékrendje.)
Barátomnak sincs például autója, és ezt nem érzem hiánynak.
21/L
Ha nincs autója a nőnek az mennyire kizáró ok?
Válaszokat vàrok kedves fèrfiak.
Ma mar szerintem alap dolog, hogy egy ferfinak legyen szemelygepkocsira vezetoi engedelye. Elhiszem, hogy pesten ez atertekelodik, mert jol lehet mozogni BKV-val, de videken mas a helyzet. Bizonyos szakmak elengedhetetlen feltetele, hogy legyen jogsi es auto, nem a taxizasra gondolok. Ferfinek legyen legalabb jogsija.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!