Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedésnél, miért az az első kérdése a legtöbb férfinak, hogy mivel foglalkozok?
Figyelt kérdés
Amikor leírom nekik, akkor pedig általában rákérdeznek hogy itthon vagy ausztriában? (Határ mellett élek.) Ha megmondom hogy itthon, akkor vagy egyből, vagy pár bájcsevejsor után eltűnnek. Ilyen világot élünk hogy a férfiaknak az a fő szempont, mit dolgozik egy nő, és mennyit kereshet? Nem számít már a szimpátia, a vonzalom, a közös érdeklődés?2016. ápr. 2. 10:33
1/9 anonim válasza:
Mert a férfiaknak fontosabb a pénz mint a nőknek. Ezt csak a férfiak húzták rá a nőkre hogy gold diggerek
2/9 anonim válasza:
Tőlem meg inkább azt szokták itt kérdezni, hogy hogy nézek ki! Mert köztük is vannak felszínesek! Bezzeg a nőket mindig megszólják, pedig mindkét nemben vannak kivételek! Ezt észre kellene venni! :-)
3/9 anonim válasza:
nőknek is ez a fontos. Elmondod, hogy 100e-et keresel és otthon laksz a szülőkkel, akkor már nem is jön több válasz részükről.
4/9 Titusztitusz válasza:
Szerintem ilyen téma kapcsán ne álltalánosítsunk...NEM a "férfiak" ilyenek, hanem "egyes férfiak"...De az utóbbi kategóriával ne is foglalkozz, annyit se érnek, hogy egy digitális karaktert rájuk vesztegess...Szóval szerintem nincs mit sajnálnod azon, hogy az "anyagias" gondolkodásu figurák eltünnek hamar a látókörödböl...Inkább örülj neki...Az ilyen ürgék társaságábol-szerelméböl hosszútávon semmi köszönet nem szokott lenni...
5/9 anonim válasza:
Na mikor én társkeresőztem!!! Utáltam! Alap volt hogy legyen lakásom meg kocsim meg min. Havi 200 ezret keressek... röhejesek a mai ffriak és az elvárásaik. Ja és legyek cseléd meg az anzyjuk is... vicc!!
6/9 Titusztitusz válasza:
5-ös...Ne feledd te se:"EGYES férfiak"...
7/9 anonim válasza:
Nekem csak az a fontos, hogy legyen foglalkozása. Az, hogy mi, az már másodlagos (csak ne legyen bűnöző).
8/9 anonim válasza:
Én mindig azt hittem azért kérdezik meg, hogy legyen miről beszélgetni. Tudom naiv vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!