Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésnél mit lehet kezdeni egy olyan személlyel, aki bár válltig állítja, hogy nagyon szeretne már találkozni, mégis minden alkalmat lemond ilyen-olyan magyarázatokkal?
Miből jöttél rá, hogy mással is találkozgat? Fiú volt vagy lány?
Mr. BDSM
Így is szoktam, azzal a különbséggel, hogy nem dátumot, hanem a randi lemondásait számolgatom, és ha eléri a hármat, akkor hagyom a francba. Kiváló módszer, csak egy nagy hátránya van: a végén mindig egyedül maradok, és ez megy már 5 éve.
Lehet, hogy meg kell várnod azt, amíg ledobja magáról azt a 15-20 kilót, ami azóta csúszott fel rá, mióta a profilképnek feltöltött legelőnyösebb fotója készült róla X évvel ezelőtt. :-)
Bocs, hogy poénkodom, haszonos tanácsot nem tudok adni, mert neten még nem ismerkedtem. De saját tapasztalat nélkül is azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy ha egynél több randit lemond valaki, akkor ott már nem valami rendkívüli dolog jön közbe folyton, hanem vagy attól tart, hogy egy személyes találkozásnál összedőlne az a kép, amit magától kialakított, a neten, ha kicsit sok volt a vetítés, vagy nincs az a fene nagy ismerkedési szándék.
De azt én sem értem, hogy mire jó hülyíteni a másikat.
Kedves priviben író lány!
Azzal semmi gond nincs, ha valami nemtetsző dolog felmerül és emiatt megszakad a levelezés. Jómagam is szakítottam már meg emiatt... Amit ezután írtál azt én nem tartom jellemző esetnek. Én inkább azt tapasztaltam, hogy a csajok nagyon könnyen mondanak le a potenciális jelöltről, ha annak felmerül valamilyen hátrányos dolga (elég egy kisebb ingerült mondat, ami nem is feltétlenül magára a nőre irányul, és már off), nem várnak semmire ami ezt kompenzálhatja, persze ehhez minden joguk meg is van.
Az én esetemben legtöbbször félénkségről van szó, úgy érzem. A nő nagyon szeretne velem találkozni, ezt válltig állítja, és érezteti is, de amikor közeleg a randi időpontja, hirtelen akkor jön az árvíz, a földrengés, az éhínség, barátnő rosszkedve, szomszéd kiskutya halála, bármi, csak kifogás legyen. Egyik nevetségesebb, mint a másik, de komolyan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!