Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most az fogja gondolni, hogy a kocsija miatt akarok vele összejönni? Hogyan közöljem vele, hogy mégis csak akarom, hogy ne tűnjön úgy, hogy a kocsija miatt?
"nem a kocsija miatt! Csak akkor nem volt hozzá kedvem"
XD Aha...
Miért próbálod azt leplezni amit te is nagyon jól tudsz,hogy a kocsija imponál?Olyan nincs,hogy nincs hozzá kedved. :D Nekem még nem volt olyan,hogyha a randi nem jött össze akkor utána hirtelen mégis megtetszik :DD
Jó példa erre,hogy az egyik randin a lánynak nem tetszettem...a haverom BMW-jét kértem kölcsön,hogy letudjak menni a lányhoz randizni,érdekes amikor meglátta a kocsit rögtön megváltozott a véleménye,valahogy már a szexhez is megjött a kedve.Nem vagyok egy csúnya fiú.szóval nem volt neki akkora áldozat,de érdekes utána rögtön akart kapcsolatot.
Bár,azt se értem mire ez a nagy BMW imádat,semmi különös az a kocsi,egy csomóan megvehetnék,csak úgy tekintenek rá,hogy minek.Ha majd a pasi Koenigseggel jön vagy Ferrari F70-el,akkor ülj bele a farkába :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!