Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem akarok semmit a fiútól,...

Nem akarok semmit a fiútól, mégis bosszant, hogy nem keres, miért?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta nyomult rám egy fiú, össze akart velem jönni, teljesen odavolt értem, találkozgattunk is, de én nem akartam tőle soha semmi komolyabbat és ezt mondtam is neki, de tovább nyomult, keresett minden nap. A közös ismerőseink is mindig mondták, hogy adjak neki egy esélyt, mert mindig rólam beszélt. Az egyik találkozásunk óta, hirtelen, egyik napról a másikra nem keres. Állítólag már nem érdeklem. De vajon miért bosszant ez engem, ha amúgy sem jöttem volna össze vele?
2014. jan. 11. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nőből vagy, azért.
2014. jan. 11. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Végre rájött, hogy nem érdemes veled kezdeni...
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az egódnak fáj, hogy nem te dobtad ki.
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyik találkozásunk óta, hirtelen, egyik napról a másikra nem keres."

Szerintem elfelejtettél sminkelni vagy ő volt épp józan.

2014. jan. 11. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Erre a paradox helyzetre vagy az a válasz, hogy a tudatalattid érzékelte, hogy ezek után nem tudsz majd mivel felvágni mások előtt, így az egód átvette az uralmad a tested felett, hogy helyreálljon az egyensúly, vagy pedig az a válasz, hogy nőből vagy.

Rosszabbik esetben a kettő csak fokozza egymást, amíg nem kezded el azt a nagyon jó ítélőképességű srácot okolni az egészért.

2014. jan. 11. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez egy paradox helyzet, amit elmondtál.

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor minek keressen? Ezekszerint mégiscsak akarsz valamit.

Csodálkozol, hogy nem lép feléd? Teljesen megértem a gyereket. Van esze és nem kergeti a lehetetlent. Nem követi a vonatot, amelyik nem veszi fel.

2014. jan. 12. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!