Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs autója egy férfinak, az mennyire kizáró ok az ismerkedésnél?
34 éves vagyok, nem tudok vezetni, nincs autóm sem, soha nem is vágytam rá. budapesten élek, belvárosi irodában dolgozom, metróval, villamossal nagyon gyorsan hazajutok, semmi kedvem a belvárosiban parkolóhelyekre vadászni, lesni, hogy mikor lógok rá valami hülye vonalra, és izgulni hogy mikor jönnek a közteresek és bilincselik le a kocsimat meg fizetni 440 forintokat óránként csak arra, hogy áll az utcán a kocsim... és max 3 órát lehet... hagyjuk... tömegközlekedést lehet szidni, de amerre én lakok gyorsan lehet közlekedni. ha vidékre utazok, nagy ritkán arra jó a vonat is. ha barátnőmmel elmegyünk este szórakozni, és sokáig elvagyunk valahol, hívok egy taxit és hazamegyünk azzal... így meg lehet inni egy-két pohár italt...
én mondjuk bevallom félek is kicsit az autózástól, oda kell figyelni nagyon, szűk sávok, egymás mellett centikre mennek el az autók, jobban érzem magam, ha a tömegközlekedést használom. páromnak egyébként van jogosítványa. majd ha család miatt úgy adódik, akkor veszünk persze, mert nem anyagi természetű oka van az autótlanságnak... és ki tudja, talán még egyszer én is megtanulok vezetni, de egyelőre nem vágyok rá
:D :D
Ez most komoly?
Ha nekem tetszik egy férfi és kedvelem is,akkor miért érdekelne,hogy van e autója? Nekem van az a lènyeg :P
Ha meg nem lenne,majd idővel vennénk együtt.
Akinek meg ez a lényeg meg akit zavar,annak csak gratulálni tudok.
Mikor fogjátok már fel végre, hogy ez egyáltalán nem kizáró ok??! Miért kel naponta megkérdezni? Nyilván vannak olyanok, akiknek fontos szempont, hogy legyen menő autód. De ez nem a többség! Az én barátomnak nem hogy autója, még jogsija sincs. És rohadtul nem érdekel, mert egyszerűen imádom, ahogy van! Előző barátomnak szinten nem volt. A barátnőim pasijainak döntő többsége nem rendelkezik autóval és hihetetlen módon van barátnőjük ugye..
Az meg egy hatalmas nagy baromság és nevetséges általánosítás, hogy 25 felett kb minden nőnél kizáró ok, ha nincs a férfinak autója....Ez nagyon nem így van!
Jogsim van, autóm sincs. Semmi szükségem rá. Nappal tömegközlekedés, éjszaka meg taxi.
Soha egy lányt sem érdekelt még, a barátnőmet meg főleg nem.
10-es jól lhet mozogni BKV-val? Hol élsz te?! Ezer év, mire átvergődök vele a vársoon, mert lerohad, lefagy, összeütközik, stb.
SBB, na, AZ valóban jó.
Kérdező: párom 33, és jogsija van, autója nincs - minek? Majd ha gyereket akarunk, veszünk, meg leteszem a jogsit. SBB-vel közlekedünk, az pontos, tiszta, télen-nyáron, fagyban bárhová elvisz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!