GYK-olvasó 20-30 közötti hölgyek, nektek mennyire számít ismerkedésnél, hogy a férfinak milyen állása van?
Képzeljetek el két párhuzamos univerzumot ugyanazzal a férfival. Képzeljétek most ezt úgy el, mintha egyazon térben és időben lennének, és a két férfi között kéne választanotok, de nem tudtok dönteni.
1. párhuzamos univerzumban a férfi: két diplomája, két idegen nyelven kiválóan beszél, egy egész jól működő vállalkozása van. Három autót, egy családi házat tart fenn, minden évben legalább 3-4-szer eljár telelni, nyaralni, üdülni, síelni stb. Keményebb, markánsabb férfi, sokat beszél, sokat mozgolódik, nem tud meglenni egy helyben, azt érzi, hogy neki mindig mennie kell.
2. párhuzamos univerzumban a férfi: egy középfokú végzettsége van, angolul úgy ahogy beszél valamennyire, van egy 15 éves használt autója, másfél szobás lakásban él,
Tételezzük fel, hogy a többi lényegi tulajdonságaikban megegyeznek. Melyik férfit választanátok? A jólétet és teljes komfortot, kényelmet biztosító, tehetős férfit? Vagy az olykor nélkülöző, szegényes, egyszerű férfit, aki mellett szorosabbra kell húznotok a nadrágszíjatokat?
a személyiségük kellene h döntsön? Meg h melyik mennyire és hogyan szeret? Meg h amúgy milyen ember?
Én vagyok a hülye, h bennem egyből ez fogalmazódott meg?
Jó dolog a sok pénz, de az első férfi egyáltalán nem jönne be emiatt, nem tűnik szimpatikus embernek:
"Keményebb, markánsabb férfi, sokat beszél, sokat mozgolódik, nem tud meglenni egy helyben, azt érzi, hogy neki mindig mennie kell."
A második mellett meg miért kellene szorosabbra húznom a nadrágszíjat? :) Eleve az a terv, hogy magamnak keressek sok pénz, vagy legalábbis annyit amennyi nekem elég a sok "hülyeségemre". Nem mások pénzét akarom költeni így igazából lényegtelen, mennyit keres a másik. Úgy vagyok vele, hogy pénzzel nem közösködöm, az én fizetésem az enyém, a másiké meg az övé. (Persze nem ilyen szigorúan véve, de a közös kassza nekem sosem jött be.)
Másodikat, és együtt javítanánk a helyzeten, ha kell.
27/L
ebben a formában abszolút nem számít, nekem vezető beosztásom van, párom eladó
és akkor?!
Egyiket se. Egyikkel se tudnek jol kijonni. Vmi arany kozeputasat inkabb.
Egy diploma eleg, de az ne legyen bufeszakos. 1-2 idegen nyelv kivaloan, de ez is inkabb csak azert, mert magam is nagyon poliglott vagyok (3 idegen nyelv felsofokon, 1 kozepfokon), szoval jo, ha van kozos erdeklodes.
A hazakat ruhellem. Az autokat szinten. Lakasa nem kell hogy legyen, mert nekem van. De ha van neki, akkor egy 2-3 szobas varosi kero tokeletes, es az enyemet kiadjuk (vagy forditva).
Viszont legyen ertelmes, erdekelje a kultura, a politika, a tudomanyok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!