Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » GYK-olvasó 20-30 közötti...

GYK-olvasó 20-30 közötti hölgyek, nektek mennyire számít ismerkedésnél, hogy a férfinak milyen állása van?

Figyelt kérdés

Képzeljetek el két párhuzamos univerzumot ugyanazzal a férfival. Képzeljétek most ezt úgy el, mintha egyazon térben és időben lennének, és a két férfi között kéne választanotok, de nem tudtok dönteni.

1. párhuzamos univerzumban a férfi: két diplomája, két idegen nyelven kiválóan beszél, egy egész jól működő vállalkozása van. Három autót, egy családi házat tart fenn, minden évben legalább 3-4-szer eljár telelni, nyaralni, üdülni, síelni stb. Keményebb, markánsabb férfi, sokat beszél, sokat mozgolódik, nem tud meglenni egy helyben, azt érzi, hogy neki mindig mennie kell.

2. párhuzamos univerzumban a férfi: egy középfokú végzettsége van, angolul úgy ahogy beszél valamennyire, van egy 15 éves használt autója, másfél szobás lakásban él,

Tételezzük fel, hogy a többi lényegi tulajdonságaikban megegyeznek. Melyik férfit választanátok? A jólétet és teljes komfortot, kényelmet biztosító, tehetős férfit? Vagy az olykor nélkülöző, szegényes, egyszerű férfit, aki mellett szorosabbra kell húznotok a nadrágszíjatokat?

2014. szept. 10. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Keressen jol, mert hiaba nem szamit, de csak abbol kell megelnunk.22L
2014. szept. 10. 20:51
 2/7 Költőnő? ***** válasza:
45%

a személyiségük kellene h döntsön? Meg h melyik mennyire és hogyan szeret? Meg h amúgy milyen ember?

Én vagyok a hülye, h bennem egyből ez fogalmazódott meg?

2014. szept. 10. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó dolog a sok pénz, de az első férfi egyáltalán nem jönne be emiatt, nem tűnik szimpatikus embernek:

"Keményebb, markánsabb férfi, sokat beszél, sokat mozgolódik, nem tud meglenni egy helyben, azt érzi, hogy neki mindig mennie kell."

A második mellett meg miért kellene szorosabbra húznom a nadrágszíjat? :) Eleve az a terv, hogy magamnak keressek sok pénz, vagy legalábbis annyit amennyi nekem elég a sok "hülyeségemre". Nem mások pénzét akarom költeni így igazából lényegtelen, mennyit keres a másik. Úgy vagyok vele, hogy pénzzel nem közösködöm, az én fizetésem az enyém, a másiké meg az övé. (Persze nem ilyen szigorúan véve, de a közös kassza nekem sosem jött be.)

2014. szept. 10. 21:02
 4/7 anonim válasza:

Másodikat, és együtt javítanánk a helyzeten, ha kell.

27/L

2014. szept. 10. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:

ebben a formában abszolút nem számít, nekem vezető beosztásom van, párom eladó

és akkor?!

2014. szept. 10. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyiket se. Egyikkel se tudnek jol kijonni. Vmi arany kozeputasat inkabb.

Egy diploma eleg, de az ne legyen bufeszakos. 1-2 idegen nyelv kivaloan, de ez is inkabb csak azert, mert magam is nagyon poliglott vagyok (3 idegen nyelv felsofokon, 1 kozepfokon), szoval jo, ha van kozos erdeklodes.

A hazakat ruhellem. Az autokat szinten. Lakasa nem kell hogy legyen, mert nekem van. De ha van neki, akkor egy 2-3 szobas varosi kero tokeletes, es az enyemet kiadjuk (vagy forditva).

Viszont legyen ertelmes, erdekelje a kultura, a politika, a tudomanyok, stb.

2014. szept. 10. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja utolso voltam 27/L
2014. szept. 10. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!