Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ennyire körülményesek, ha randihelyszín megbeszéléséről van szó?
Már nem tudom, hányszor fordult az elő, hogy azt mondom, hogy "x metrómegálló", és jön a kérdés, hogy "de ott pontosan hol?". Koordinátákat adjak meg, vagy mi? Miért nem lehet elhinni, hogy úgyis megtaláljuk egymást egy metrómegállóban? A kedvencem az volt, amikor egy villamosmegállóban volt megbeszélve, és azt kérdezte a lány, hogy azon belül hol. Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Más lányismerősöm meg azért akadt ki, mert találkoztunk valahol, és nem elégedett meg azzal, amikor azt mondtam, hogy "úgyis fogunk azon a környéken találni egy kávézót, ismerem a környéket", neki muszáj volt tudnia, hogy pontosan hova fogunk menni, mert hogy ő utálja a határozatlanságot.
Állandóan ezt a körülményességet érzem lányoknál. Miért nem lehet abból kiindulni, hogy a fiú tudja a dolgát, és rá lehet bízni magadat? Ismerem a belvárost, mint a tenyeremet, tudom, hogy adott helyen úgyis találunk egy nyamvadt kávézót, ahol lesz hely. Nem értem ezt a körülményességet.
Mert talán mondjuk nem egy metrómegállónál kéne találkozni először. Talán mondj egy konkrétabb, kulturáltabb helyet. De ha állandóan ugyanabba a hibába esel, akkor nem jöttél még rá, hogy veled van a hiba?
Hisz a metróállomásnak is két oldala van. És mi van, ha ő pont az ellenkező irányból száll le? Akkor majd átintegettek egymásnak?
Eléggé tré dolog egy ilyen helyen talizni.
Ezen igazán ne legyél kiakadva. Sokkal körülményesebb, mikor az étlap a kezükbe kerül :D
32/f
"Huh, hát azért a stílusod mint egy dombnyi trágyáé :D Gondolom neked is csak addig tart a randi, míg ki nem nyitod a szád élőbe, vagy valami nagyon proli csaj való csak neked. :D"
Hogyne, pont azért lehet, hogy sokszor randizom. Ha már felületes vagy, legalább az eszed használhatnád.
Itt meg olyan stílusban írok, amilyenben akarok. Nem kell vállalnom az arcomat a következményekhez, nyugodtan leírhatom az igazságot.
"Hisz a metróállomásnak is két oldala van. És mi van, ha ő pont az ellenkező irányból száll le? Akkor majd átintegettek egymásnak?"
Mármint az Arany János utcai metrónál az ellenkező irányból száll le? És lesz köztünk 20 méter? Úristen, hát ebbe még belegondolni is rossz! :))
"Talán mondj egy konkrétabb, kulturáltabb helyet. "
Ha az Operaház elé szervezem a talit, akkor is lesz csaj, aki azon fog kiakadni, hogy nem mondtam, hogy melyik ajtószárny elé állok. A megállók egyébként teljesen jó helyek, mert elég egyértelműek (kellene, hogy legyenek...), útba esnek, és egy rövid séta alkalmával a kijelölt kávézóig van egy kis idő beszélgetni. Ha a kávézó elé szervezem, akkor ott fog állni a kapualjban, miközben a ki-be járó emberek kerülgetik. Ha a kávézóban lesz a találkozó, akkor aki előbb ér oda, az egyedül kuksolhat. A metrómegálló egy teljesen jó hely, kivéve a gyk-s fanyalgók szerint, akiknek az az alapbeállításuk, hogy a csúnya fiú a hibás, aki leírja az igazságot. Nem tudom, miért nem lehet megemberelni magad, és leírni, hogy "igen, mi nők valóban ilyen körülményesek vagyunk, pont". Miért az a rosszfiú, aki erre rámutat? Én is bevallom, hogy állandóan otthagyom a széken a szennyest.
Lefordítva: élőben a viselkedésemet a társadalmi normák szerint kontrollálom, és ha fontos nekem a másik ember, akkor tekintettel vagyok a személyiségére és az értékrendjére. Mint nagyjából az összes ember a világon. Hú, hogy te mekkora igazságokra jössz itt rá a gyk-n! :)
Megnyugtatlak, hogy épp azért nem fogják vissza magukat az emberek az interneten, mert nincs következménye, ergo lehetnek őszintébbek. Az emberek valójában inkább olyanok, amilyennek itt látod őket. Én csak hajlandó vagyok ezt leírni, más meg képmutatóan tagadja, vagy fel sem ismeri. Lépten-nyomon hazudunk egymásnak és a jobbik arcunkat mutatjuk. A képmutatás tesz minket emberré. Fiatal lehetsz, 20 alattinak tippellek...
Neked tlg komoly emocionális problémáid vannak :D
Toronyhibás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!