Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni hív, de nem visz sehova. Ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap történt meg a hatodik randink, viszont még mindig ugyanaz a program mint az első randin. Ülünk az autóban, rosszabb esetben sétálni kell a sötétben, hidegben..😂 Félreértések elkerülése végett, nem lehúzni szeretném, kitudom magamnak fizetni azt az üdítőt/kaját, csak már kellemetlen, és unalmas is órák hosszát ülni az autóban vagy szétfagyni az utcán. Egyszer megemlítettem neki (talán a negyedik randi előtt), hogy elmehetnénk mondjuk kajálni, erre egyből rávágta hogy jó persze, majd nekem azt a randit lekellett mondanom családi okok miatt. Megbeszéltük hogy majd bepótoljuk következő randin, ami el is jött viszont ugyanúgy csak az autóban ültünk, és semmit nem mondott a megbeszélt programról. Tehetős családból származik, ezt csak azért írom le, mert nyilván egyből az jutna eszetekbe hogy anyagilag lehet rosszul áll. 27 éves..
Ez nem normális. Nulla energia/pénzbefektetéssel ingyen prostit akar. Nem akar felvállalni, mert szégyell.
ma 00:02
2/13 anonim válasza:
Most őszintén, komolyan unod magad a randikon, mit érdekel, hogy hova nem visz? A lényeg, hogy unod magad. NEM? Nem érdekes a pasi. Szóval miért akarsz még randizni vele, mert TEHETŐS??? Szerintem ez eleve offos, mit gondolsz, ha eddig nem vitt sehova, majd a kapcsolatotok alatt együtt fogtok programozni, ha még az ismerkedésetekre se talált ki semmit? Tényleg ez kell neked? Vagy te leszel az az ember aki majd 2 év után jössz, hogy sose csináltok semmit? :D Szerintem bízz a megérzéseidben, hogy te mit akarsz. Ne az érdekeljen, hogy "normális-e"... jól érzed magad, vagy nem? Nem. Na.
ma 00:02
3/13 anonim válasza:
Felejtős. Vagy az van, amit az első írt, vagy nem egyedülálló.
ma 00:07
4/13 anonim válasza:
Sokan vagyunk sokfélék, neki valószínűleg normálisnak tűnik. Utalj rá vagy mondd meg neki, hogy inkább menjetek ide vagy oda. Nekem ebből az jön le, hogy nincs nagy "tapasztalata" a nőkkel és nem tudja mit kellene csinálni (legalábbis abból kiindulva, hogy hatodik randi és még mindig egy helyben toporog). Haverokkal mi is nyáron esténként 20 fokban és télen -10 fokban állunk az autók mellett és hulyulunk, de az megint más mint egy randi
ma 00:07
5/13 anonim válasza:
Nem tudom mi van... mit akar? Ez biztos randi? De talán ennyi ismertség után tőled se gáz, ha ezeket elmondod neki, és kéred a kellemeseb helyen élményrúsabb talit.
ma 00:11
6/13 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, tűzbe merném tenni a kezem amiatt hogy nem szégyell.
Második válaszoló, csak az oka érdekelt volna. Nem azért randiztam továbbra is vele mert tehetős, jó isten..😂 Azért mert belsőleg nagyon megfogott, és kinek ne lenne unalmas azért minden randin a sötétben, hidegben ülni egy autóban. Hallgatok a megérzéseimre, megfogadom a tanácsodat🫢 Köszi nektek a választ!
ma 00:12
7/13 A kérdező kommentje:
#4. Már említettem neki, amít írtam is fentebb. Többször nem hozom fel, nehogy félreértse, mint a második válaszoló.😂 Köszi a választ, és üdv egy autós lány🤪
#5. Igen, konkrétan randinak írta mindig.
ma 00:21
8/13 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de megérdemled.... Az első randin még el is megy, hogy csak sétáltok, de hogy már a sokadik alkalommal... Én a második alkalommal mondtam volna neki, hogy na akkor most itt ez a kávézó és beülünk oda.
Ha te ezt nem tetted meg, élvezed, hogy d_gva tartanak.
ma 00:40
9/13 anonim válasza:
És mi az olyan vonzó benne? Ugye tudod, hogy magadat értékeled le? És itt most nem az anyagiakra gondolok. 6 "randi" télen egy hideg autóban ülve?
ma 00:57
10/13 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele hogy ez így nincs helyén, de a mindig azt hallani a féfiaktól hogy a nők csak a pénzre mennek. Felhoznám újból neki ezt a dolgot, tuti azt hinné hogy csak érdekből foglalkozok vele. Pedig nem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!