Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni hív, de nem visz sehova. Ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap történt meg a hatodik randink, viszont még mindig ugyanaz a program mint az első randin. Ülünk az autóban, rosszabb esetben sétálni kell a sötétben, hidegben..😂 Félreértések elkerülése végett, nem lehúzni szeretném, kitudom magamnak fizetni azt az üdítőt/kaját, csak már kellemetlen, és unalmas is órák hosszát ülni az autóban vagy szétfagyni az utcán. Egyszer megemlítettem neki (talán a negyedik randi előtt), hogy elmehetnénk mondjuk kajálni, erre egyből rávágta hogy jó persze, majd nekem azt a randit lekellett mondanom családi okok miatt. Megbeszéltük hogy majd bepótoljuk következő randin, ami el is jött viszont ugyanúgy csak az autóban ültünk, és semmit nem mondott a megbeszélt programról. Tehetős családból származik, ezt csak azért írom le, mert nyilván egyből az jutna eszetekbe hogy anyagilag lehet rosszul áll. 27 éves..tegnap 23:53
11/15 anonim válasza:
10
Értem, de azért nem kell átesni a másik végletbe. Senkit nem hoznék olyan kellemetlen helyzetbe, hogy rendszeresen hideg autóba kelljen üldögélni, legyen az nő, férfi, szomszéd, kismacska.
12/15 A kérdező kommentje:
Első kérdésem amit itt feltettem az oldalon, de esküszöm felnyitottátok a szememet, és jobbnak látom elengedni a dolgot. Sajnos tényleg nehéz dolog az ismerkedés a mai világban..😕
ma 01:56
13/15 anonim válasza:
Imádom ezt a tehetős családból származik dolgot. Utána mi lesz?
14/15 anonim válasza:
Azt várja hogy majd kínodban felviszed magadhoz.
15/15 anonim válasza:
Nekem is volt hasonloban reszem. Egyszeruen annyi volt az oka, hogy csak szexelni akart a srac, erzelmileg abszolut nem jelentettem neki semmit, ezert minimalis energiabefektetesre sem volt hajlando, tehat sosem akart elvinni randizni, anyagilag meg idoben is jobban megerte neki, hogy az autoban talalkozunk.
Amikor leesett a tantusz es megmondtam neki, hogy bocs, de nem, meg o volt felhaborodva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!