Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizni hív, de nem visz sehova. Ez normális?
10
Értem, de azért nem kell átesni a másik végletbe. Senkit nem hoznék olyan kellemetlen helyzetbe, hogy rendszeresen hideg autóba kelljen üldögélni, legyen az nő, férfi, szomszéd, kismacska.
Nekem is volt hasonloban reszem. Egyszeruen annyi volt az oka, hogy csak szexelni akart a srac, erzelmileg abszolut nem jelentettem neki semmit, ezert minimalis energiabefektetesre sem volt hajlando, tehat sosem akart elvinni randizni, anyagilag meg idoben is jobban megerte neki, hogy az autoban talalkozunk.
Amikor leesett a tantusz es megmondtam neki, hogy bocs, de nem, meg o volt felhaborodva :D
Nekem egyszer volt ilyen. Már a második randin meguntam, hogy hidegben-esőben-sötétben sétálunk 2-3 órát. Meg se kérdezte, fázom-e, szomjas vagyok-e, éhes, semmi. Szóval nem az, hogy költsön rám sok ezer forintot, hanem a figyelmesség hiányzott…
Végül az derült ki (mikor rákérdeztem) hogy szexre hajtott volna és sajnálta a “befektetést”. Mert hogy “unta” hogy találkozik kedves-szimpi lányokkal, aztán kiderül hogy a szex nem jó.
Nem is értem mit gondolt… Hogy előbb ágyba ugrok, aztán megvárom hogy érdemes volt-e egy 2 decis üdítőre? Elképesztő.
Szóval én a helyedben rákérdeznék, hogy mi ez. De van a válaszra egy erős tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!