Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizni hív, de nem visz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizni hív, de nem visz sehova. Ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap történt meg a hatodik randink, viszont még mindig ugyanaz a program mint az első randin. Ülünk az autóban, rosszabb esetben sétálni kell a sötétben, hidegben..😂 Félreértések elkerülése végett, nem lehúzni szeretném, kitudom magamnak fizetni azt az üdítőt/kaját, csak már kellemetlen, és unalmas is órák hosszát ülni az autóban vagy szétfagyni az utcán. Egyszer megemlítettem neki (talán a negyedik randi előtt), hogy elmehetnénk mondjuk kajálni, erre egyből rávágta hogy jó persze, majd nekem azt a randit lekellett mondanom családi okok miatt. Megbeszéltük hogy majd bepótoljuk következő randin, ami el is jött viszont ugyanúgy csak az autóban ültünk, és semmit nem mondott a megbeszélt programról. Tehetős családból származik, ezt csak azért írom le, mert nyilván egyből az jutna eszetekbe hogy anyagilag lehet rosszul áll. 27 éves..

nov. 30. 23:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

10

Értem, de azért nem kell átesni a másik végletbe. Senkit nem hoznék olyan kellemetlen helyzetbe, hogy rendszeresen hideg autóba kelljen üldögélni, legyen az nő, férfi, szomszéd, kismacska.

dec. 1. 01:46
 12/29 A kérdező kommentje:
Első kérdésem amit itt feltettem az oldalon, de esküszöm felnyitottátok a szememet, és jobbnak látom elengedni a dolgot. Sajnos tényleg nehéz dolog az ismerkedés a mai világban..😕
dec. 1. 01:56
 13/29 anonim ***** válasza:
57%
Imádom ezt a tehetős családból származik dolgot. Utána mi lesz?
dec. 1. 02:50
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Azt várja hogy majd kínodban felviszed magadhoz.
dec. 1. 03:18
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is volt hasonloban reszem. Egyszeruen annyi volt az oka, hogy csak szexelni akart a srac, erzelmileg abszolut nem jelentettem neki semmit, ezert minimalis energiabefektetesre sem volt hajlando, tehat sosem akart elvinni randizni, anyagilag meg idoben is jobban megerte neki, hogy az autoban talalkozunk.

Amikor leesett a tantusz es megmondtam neki, hogy bocs, de nem, meg o volt felhaborodva :D

dec. 1. 05:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 6x kapott esélyt az ember, hetediket már nem kell adni neki. Volt elég ideje bebizonyítani, hogy mekkora suttyó és hogy nem vesz semmibe.
dec. 1. 06:38
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt ilyen. Már a második randin meguntam, hogy hidegben-esőben-sötétben sétálunk 2-3 órát. Meg se kérdezte, fázom-e, szomjas vagyok-e, éhes, semmi. Szóval nem az, hogy költsön rám sok ezer forintot, hanem a figyelmesség hiányzott…

Végül az derült ki (mikor rákérdeztem) hogy szexre hajtott volna és sajnálta a “befektetést”. Mert hogy “unta” hogy találkozik kedves-szimpi lányokkal, aztán kiderül hogy a szex nem jó.

Nem is értem mit gondolt… Hogy előbb ágyba ugrok, aztán megvárom hogy érdemes volt-e egy 2 decis üdítőre? Elképesztő.

Szóval én a helyedben rákérdeznék, hogy mi ez. De van a válaszra egy erős tippem.

dec. 1. 07:08
 18/29 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezö, nekünk ez 4 randi erejéig ment, (igaz, ő gondoskodott kajárol, hozott összekeszitett, abszolut minőségi kajacsomit😊) és az 5.randin kibökte, hogy sajnos pánikbeteg, de én anmyira megfogtam, hogy miattam kimozdult a házból., és sajnálja, hogy nem emlitette, de félt, hogy elijeszt. Merthogy dolgozni sem jár, mert pánik jön rá, ha ki kell mennie. (otthonrol dolgozik termeszetesen) meselt az életmodjárol, és hogy hogyan oldja meg a bevasarlást stb. Ahol még max nagyjábol biztonsagban érezte magat, az az autója volt még. Kérdrzz rá, hogy mi van a hátterben. (Mi 5 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve hazasság már. Javult a helyzet egyebként, nyaralni is elmegyünk évi 1-2x, amire neki azért rá kell pihennie, jövőre megigérte, hogy repülőre ül miattam, és mindent beszerelt a házba, amitől en konfortosabban érzem magamat, hogy ne kelljen elmenni. Pl strandra imadok járni nyáron, hát lett medence, problem solved. Szóval, lehet, hogy valami olyan van a hátterben, amit nem is gondolnál
dec. 1. 07:14
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Utolso, ez nagyon nem megoldas, ezt panikbetegkent mondom. Ez tipikus elkerulo magatartas es nem hogy javitana, de rontja az allapotat. Itt pszichologus es elsosorban kognitiv viselkedesterapia segit.
dec. 1. 08:00
 20/29 anonim ***** válasza:
79%
Voltunk pszichologusnál - Mind arra jutott, hogy irány a pszichiater, akik meg persze MIND gyógyszert akartak adni. Amit mindketten ellenjavaltunk. Szerintem (utánam) az elméje, es az esze az, amit a legnagyobb kincskent őriz. Szoftverfejlesztő, egyszer probálkozott sedacurral, már attol úgy erezte, hogy felejt dolgokat, és lassabban haladt, mint szokott. (Pedig az nem is vénykoteles).. Ám, ha tudsz ajánlani szakembert privatban, annak örülnék. Megnézem, voltunk e már nála. Ha voltál többnél is., akkor előnyben az online rendelo szakemberek
dec. 1. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!